Galaxy Rangers
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gildovní fórum

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

omluvenka na dobu neurčitou

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
Cilkulátor

Poèet pøíspìvkù : 9

omluvenka na dobu neurčitou Empty
PříspěvekPředmět: omluvenka na dobu neurčitou   omluvenka na dobu neurčitou EmptyMon May 23, 2011 10:14 am

Ahoj guildo,
jak už jsem psal Werthovi e-mail, tak to chci napsat i zde.. jde o to, že už mě prostě Narnias začínal hodně unavovat, neustálý pády, samý bugy, ulduar progress ztíženej, přístup GM a podobně.. ještě vhledem k tomu, že v současný době nemám nějak vůbec chuť a hlavně čas.. momenátlně se nacházim na officiálním server Drak'thul s Kettei... ale zase netvrdím, že se nevrátím, zatim mám wow zadarmo díky sponzorskému daru od bratra Very Happy ale wotlk a cata datadisk si budu muset koupit a proto se asi co nejdřív vrátím a pomůžu vám s raid progresem (bude-li třeba), ale zase potom nejspíš odejdu, určitě to není kvůli vám, ste hodně dobrá parta, super guildmaster a věřim, že vám to bude šlapat dál.. ale ten server Sad přijdu na dobu, kdy budu vydělávat na offik, takže ani moc nečekám nějakej přínos, co se týče equipově pro mě... je jasný, že věci přenechám ostatním, chci jen pomoct... Smile
S pozdavem váš (doufám) milovaný Cilk
HODNĚ ZDARU!!!
Návrat nahoru Goto down
Werth

Werth

Poèet pøíspìvkù : 684

omluvenka na dobu neurčitou Empty
PříspěvekPředmět: Re: omluvenka na dobu neurčitou   omluvenka na dobu neurčitou EmptyMon May 23, 2011 12:01 pm

mno tak to je mi každopádně líto, co se dá dělat holt, musíme jít dál Wink
Návrat nahoru Goto down

omluvenka na dobu neurčitou
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Galaxy Rangers :: Anály-
Přejdi na: