Galaxy Rangers
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gildovní fórum

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Resto Druid podle Deneho

Goto down 
AutorZpráva
Dene

Dene

Poèet pøíspìvkù : 24

Resto Druid podle Deneho Empty
PříspěvekPředmět: Resto Druid podle Deneho   Resto Druid podle Deneho EmptyMon Jun 20, 2011 4:53 pm

Heal na druida:
http://talent.mmo-champion.com/?druid#QBlPEsuq18oK,,12213
"taktika":
-ja zacinam healing takmer stale s Rejuvenation (instant cast, Swiftmend to stale isti Wink )
-oplati sa nahodit aspon 1 stack Lifebloom (lifebloom taktika: nahodim 1 stack, venujem sa ostatnym hotkam/nourishu, ked vidim ze stack ma 2-1 sekundy tak nahodim 2. stack, znova healujem inymi kuzlami... a ked vidim ze znova 1-2 sekundy ostavaju tak dalsi stack--> vyhealujem asi 20k na HoT a po dispellnuti 3 stackov Lifebloomu mam viac many ako pred nasadenim Wink )
-Regrowth hodim ked budem vediet ze tanka bude treba dobre healovat
-Nourish-na 80ke je to zakladny healovaci spell, funguje tak, ze cim viac HoTiek ma target od druida, tym viac nourish healuje Wink (+glyph)
-Wild Growth- zasahuje len do 15 yardov, preto pozerajte, kde ktora postava stoji... ked je napr (1)*14 yardov*(2)*14 yardov*(3)*14 yardov*(4) --> 1 je tank, 2, 3, su dpska, 4 ja; viem ze potrebujem vyhealovat tanka, ale aj DPSka, tak hodim wild growth na (2), na seba hodim rejuvenation/lifebloom a situacia je zachranena ^^
- zo zaciatku healuje viac, postupne slabne... ale to je uz pri spelle napisane Razz Very Happy
-Nature's Swiftness- pouzit len ked viem ze teraz to tank nesmierne potrebuje a potom uz nebude, kedze to ma 3 min CD...
-Swiftmend- musite mat glyph, inak velmi mrha manou... pri glyphe mozete mat dost velky instant, pri crite aj 10-11k a nepotrebujete ziadne hotky okrem Rejuvenationu/Regrowthu mat na targete Wink
____
Healujte (ak sa da) stale v Tree of Life, healujete omnoho viac, minate menej many, mate viac armoru...
___
Glyphy:
-glyph of aquatic form... Very Happy co ine tam dat?
-ostatne minory budete potrebovat takmer stale Smile
-glyph of nourish- toto musite mat, inak prichadzate o velky healing
-glyph of innervate- takze toto vam hodi 2 innervatky, ale ta 2. je asi o polovicu mensia... a ked hodite na nekoho ineho innervate, tak vam to hodi tu mensiu, cize stale sa vam doplna mana, je jedno na koho pojde ta velka Smile
-glyph of swiftmend- ja pouzivam swiftmend casto, cize toto potrebujem, inak by som stale musel davat znova rejuvenation...
-ostatne alternativne glyphy (napr. ak vam uz nedochadza mana, alebo ak nepouzivate casto swiftmend) :
-glyph of wild growth- ak viete, ze budete musiet healovat DPSka/vela hracov v raide (thadius, Hodir,...)
-glyph of rejuvenation- ak si myslite, ze este neviete moc dobre nahadzovat dotky a nasledne nourish... toto vam bude rychlejsie healovat s rejuvenationom, ale mne sa tento glyph nepacil Smile
____
Staty:
-prioritne Spirit--> zo spiritu dostavate Mana regen, Spell power
-Spell power
-Intellect
-alternativy:
-Haste (rychlejsi casting, mensie global cooldowny, myslim ze toto je aj lepsie, skoda ze vela setovych veci a tych z ulduaru to nema Sad )
-Critical Rating ( okolo 16-18% crit je podla mna optimum, ak toto mate a myslite si, ze malo critujete, mozete sa trochu pohrat s eqipom a doladit haste/crit..)

Návrat nahoru Goto down

Resto Druid podle Deneho
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Druid
» Přihlášky do gildy (podat přihlášku)
» Resto shaman [PVE]

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Galaxy Rangers :: Druid-
Přejdi na: