Galaxy Rangers
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gildovní fórum

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Přihlášky do gildy (podat přihlášku)

Goto down 
+46
Arremes
panburhan
Bukca
Xernetar
Nasty
Ancient
rakeww
Marlonek14
Quitko
Barjakloo
Bymbasik
Suffer1
wAren
Blizzik
Youngman
Achse
Martynin
Brea
Nimo
rottingchrist
Priesteq
Hosinga
kaile1
Legolaser
Worker
MAESTRUS
Frozenblood
keleo
Roron
Nubira
Adesia
Sonny
MeErtY
Apphro
Mates
Warynian
crift
Nuva
Soxis
Haliax
aidy
Palastor
gisell
Gromf
Denca
Werth
50 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Next
AutorZpráva
Dayton
Anonymní

Přihlášky do gildy (podat přihlášku) - Stránka 7 Empty
PříspěvekPředmět: přihláška   Přihlášky do gildy (podat přihlášku) - Stránka 7 EmptyMon Feb 20, 2012 1:08 am

1.Nick postavy: Nick altů: Dayton,Rotterx
2.Věk hráče:21
3.Rasa: ,povolaní: ,specializace: ,dual specializace: draenei šaman ele/resto
4.Zkušenosti s wow: , předchozí patche: ,úspěchy v gildách kde jsi působil/a: Wow hraju s přestávkamy tak asi od 15ti let:) a na wotloku tak cca 2 roky. Co se týče šamana tak si myslím že postavu docela slušně ovládám:) a fungující raidy sem prošel všechny. Taktiky umím Naxx, UD, EOE, VOA, OS
5.Předchozí gilda: ,Důvod odchodu: Tots - výbušnost a vulgárnost některých členů
6.Proč Galaxy Rangers: Doporučil mi Vás kamarád( Bonox)
7.Čeho chceš dosáhnout v PvE: Být přínosem pro raid a odpočinout si od reality v dobrém kolektivu:)
8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): , máš e-mail od acc: ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty: Na účet mám přístup pouze já
9.Jak jsi na tom s časem na hraní: Raidovací čas mám volno, ale jsem medik takže jak škola dovolí no:), ale určitě si nějaký čas udělám...Smile
10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: Neznám

/edit: Pro - ozvi se ingame
Návrat nahoru Goto down
Ethan
Anonymní

PříspěvekPředmět: přihláška   Přihlášky do gildy (podat přihlášku) - Stránka 7 EmptyTue Feb 21, 2012 1:26 pm

1.Nick postavy: Nick altů:Ethan(alt Silverthorn,Etthan,Roboros,Andromedia)
2.Věk hráče:20
3.Rasa:Elf ,povolaní thai ,specializace: holy ,dual specializace:holy určené na některé bosse v UD,
4.Zkušenosti s wow: 3 roky , předchozí patche: hral Jsem na TBC ,úspěchy v gildách kde jsi působil/a: tituly: Undying , of the nightfall, glory of hero
5.Předchozí gilda: ,Důvod odchodu:TOTS moc se poslední dobu neraidovalo
6.Proč Galaxy Rangers: podle mě kvalitní gilda
7.Čeho chceš dosáhnout v PvE: chci byt nejlepší holy prist na serveru Very Happy Very Happy ne chci hned jak otevřou Trial jit s kvalitní grupou progresovat
8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): , máš e-mail od acc: ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty: jen ja ho znám
9.Jak jsi na tom s časem na hraní: mužu kdykoli hraju i v praci Very Happy
10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick:Bobbik chodim sním areny :-D

edit: Jsme PRO
Návrat nahoru Goto down
Ethan
Anonymní

PříspěvekPředmět: co jsem zapoměl   Přihlášky do gildy (podat přihlášku) - Stránka 7 EmptyTue Feb 21, 2012 1:29 pm

proff: jestě ench mam full obě dvě proffky
Návrat nahoru Goto down
Nolive
Anonymní

PříspěvekPředmět: Příhláška   Přihlášky do gildy (podat přihlášku) - Stránka 7 EmptyTue Feb 21, 2012 5:44 pm

1.Nick postavy: Nick altů: Nolive
2.Věk hráče:16
3.Rasa: Night elf ,povolaní: Druid ,specializace: Balance ,dual specializace: Resto
4.Zkušenosti s wow: Asi 1 rok, předchozí patche: Tbc ,úspěchy v gildách kde jsi působil/a: v žádných jsem zatím nebil
5.Předchozí gilda: ,Důvod odchodu:
6.Proč Galaxy Rangers: Ste prej pohodova gilda co jsem slysel
7.Čeho chceš dosáhnout v PvE: v raidech dostat se co nejdal a dobreho EQ
8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): nikdo , máš e-mail od acc: jo mám ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty: nene
9.Jak jsi na tom s časem na hraní: ve hře jsem furt
10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick : zatim nikoho

/edit:PRO
Návrat nahoru Goto down
Ostricke
Anonymní

PříspěvekPředmět: prihlaska   Přihlášky do gildy (podat přihlášku) - Stránka 7 EmptyTue Feb 21, 2012 9:56 pm

1.Nick postavy: Ostricker
2.Věk hráče: 21
3.Rasa: Dwarf ,povolaní: Hunter,specializace: podle toho co bude treba ,dual specializace:
4.Zkušenosti s wow: 4 roky, předchozí patche: od TBC-Cata,úspěchy v gildách kde jsi působil/a: Leader na TBC za 3 mesice od lvl 1 po Hyjal, Cata - 2200 rating offi RBG
5.Předchozí gilda: Cossa Nostra,Důvod odchodu: Sel jsem na SWTOR
6.Proč Galaxy Rangers: nmam tu kamose
7.Čeho chceš dosáhnout v PvE: whole content
8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): jen ja, máš e-mail od acc: jo,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty: ne
9.Jak jsi na tom s časem na hraní: cas skoro porad(vysokoskolak)
10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: Norinkton

/edit: Tak berem druhy pana Norinktona také , PRO
Návrat nahoru Goto down
Hosinga

Poèet pøíspìvkù : 1

PříspěvekPředmět: Přihláška   Přihlášky do gildy (podat přihlášku) - Stránka 7 EmptyTue Feb 21, 2012 10:50 pm

1.Nick postavy: Hosinga
2.Věk hráče: 17
3.Rasa: NightElf,povolaní: Druid,specializace: Boomkin/Feral
4.Zkušenosti s wow: 5 let, předchozí patche: od Classic-Cata,úspěchy v gildách kde jsi působil/a: Leader na Cataclysm PvP Guilda, RBG 2200 i areny.
5.Předchozí gilda: Gladiator Companions,Důvod odchodu: Sel jsem na SWTOR
6.Proč Galaxy Rangers: Kamarádi
7.Čeho chceš dosáhnout v PvE: Zábavy
8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): pouze já, máš e-mail od acc: jo,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty: ne
9.Jak jsi na tom s časem na hraní: Odpoledne/noc
10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: Norinkton, Kettei

/edit: Tak berem druhy pana Norinktona také , PRO
Návrat nahoru Goto down
Skerko
Anonymní

PříspěvekPředmět: Hunter   Přihlášky do gildy (podat přihlášku) - Stránka 7 EmptyWed Feb 22, 2012 5:37 am

1.Nick postavy: Nick altů: Skerkoo (hunter), Skerrko (war), Skeerko (paladin), Skerkko (druid)

2.Věk hráče: 21

3.Rasa: ,povolaní: ,specializace: ,dual specializace:N. elf hunter, MM, BM

4.Zkušenosti s wow: , předchozí patche: ,úspěchy v gildách kde jsi působil/a: TBC cca rok WOTLK od nasazeni na narnu.

5.Předchozí gilda: ,Důvod odchodu: FF, komunisticke vedeni a protekcni skladani raidu

6.Proč Galaxy Rangers: Mam tam dva znamy z realu a presvedcily mne o vasich kvalitach Very Happy

7.Čeho chceš dosáhnout v PvE: Kill Lich Kinga Very Happy

8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): Nightface, máš e-mail od acc:ANO ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty: NE

9.Jak jsi na tom s časem na hraní: Prez zimu skoro porat a prez sezonu po praci na vecir cca od 5ti

10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: Nightface a Barenz sou sousedi Smile

/edit: Jsme PRO, ozvi se pls ingame
Návrat nahoru Goto down
veeresa
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Přihlášky do gildy (podat přihlášku)   Přihlášky do gildy (podat přihlášku) - Stránka 7 EmptyThu Feb 23, 2012 2:40 pm

1.Nick postavy: Veeresa alti Nicesamka,Nicepala
3.Rasa: NightElf,povolaní: Druid,specializace: main resto off balance
4.Zkušenosti s wow: 5 let, předchozí patche: od Classic-Cata na Drakthule ,úspěchy v gildách kde jsi působil/a: ako 2 guilda na servry sme zlozili lich kinga 25hc
5.Předchozí gilda: Black Division,Důvod odchodu: cata je nuda ...
7.Čeho chceš dosáhnout v PvE: FUN Razz
8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): pouze já, máš e-mail od acc: jo,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty: ne
9.Jak jsi na tom s časem na hraní: Odpoledne/noc
10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: goaluds

edit: Přijat
Návrat nahoru Goto down
Priesteq

PříspěvekPředmět: Re: Přihlášky do gildy (podat přihlášku)   Přihlášky do gildy (podat přihlášku) - Stránka 7 EmptyThu Feb 23, 2012 11:33 pm

1.Nick postavy: Priesteq
2.Věk hráče: 20
3.Rasa: Dwarf, tailoring/enchanting: Priest,specializace: Shadow PVE/Shadow PVP
4.Zkušenosti s wow: 3 roky, předchozí patche: začal jsem až na Narnu :-),úspěchy v gildách kde jsi působil: aní nevím :-) ale vždycky jsem krásně točil DPS :-)
5.Předchozí gilda: BOTE Důvod odchodu: rozpad guildy (guild master přešel do jinčí guildy)
7.Čeho chceš dosáhnout v PvE: Zábavy
9.Jak jsi na tom s časem na hraní: odpoledne a přes noc :-)
10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: Bonox a Connel :-))

/edit: Přijat

Návrat nahoru Goto down
milhaus
Anonymní

PříspěvekPředmět: JOIN GUILD   Přihlášky do gildy (podat přihlášku) - Stránka 7 EmptySat Feb 25, 2012 12:23 pm

1.Nick postavy: Nick altů: milhaus alta mam napul z brachou meno suron
2.Věk hráče:19
3.Rasa: ,povolaní: ,specializace: ,dual specializace: tankadin 4.3 GS dalši talenty holy ale jen pvp zatim
4.Zkušenosti s wow: , předchozí patche: ,úspěchy v gildách kde jsi působil/a: byl sem hračem v BS daval sem i sunvel ted sem dlouzho pracoval a na wow sem celkem sral ale zase sem se vratil a chi si užit pořadny raideni z UD znam all taktiky od brachy
5.Předchozí gilda: ,Důvod odchodu:ted sem v for fun ale nemužu snema chodit raid protože prome začinaji moc pozde kolem 9 a ja mam čas tak do desiti každej den protože vztavam v každej den v 5 do prace
6.Proč Galaxy Rangers: protože to neni jedna ztěch pvp trapnych guildy a maji nejaky zkušenosti ktery mi mužou předat a i ja jim třeba mužu nejak pomoct
7.Čeho chceš dosáhnout v PvE: ani nevim chi hrat pve protože je to sranda Very Happy abavi me atmosfera raidu a zkušeenosti
8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): , máš e-mail od acc: ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty: na muj učet nema přistup nikdo krom brachy a kamoša z baraku hrač menem razercz
9.Jak jsi na tom s časem na hraní: časove tak na raid si vždy čas udelam Very Happy
10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: znam duliana i jeho otce kama kterej je ve VA a moonase jinak možna jo ale nedivam se lidem na guildy když leadruju naxx předem diky za odpoved a doufam že bude kladna už se tešim na brzkou spolupraci a omluvte moji gramatiku sem přece jen vyučenej mechanik takže žadna slava Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Jebaacka
Anonymní

PříspěvekPředmět: přihláška   Přihlášky do gildy (podat přihlášku) - Stránka 7 EmptySun Feb 26, 2012 2:11 am

1.Nick postavy: Jebaackaa
2.Věk hráče:18
3.Rasa: ,povolaní: ,specializace: ,dual specializace: Alchemy, Herb
4.Zkušenosti s wow: , předchozí patche: ,úspěchy v gildách kde jsi působil/a: byl jsem v AD , UD 10 Freaya DOWN
5.Předchozí gilda: ,Důvod odchodu: AD špatné vedení
6.Proč Galaxy Rangers: Hraje tam kámoš Anorak a zdá se mi že to dáváte dobře
7.Čeho chceš dosáhnout v PvE: FC UD 25 MAN HARD MOD
8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): , máš e-mail od acc: ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty: tato postava je čistě moje a mam k ní všechno
9.Jak jsi na tom s časem na hraní: každý den , když nemám zkoušky nebo něco
10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: Anorak

/edit: Promin ale máme v současnosti 3 resto druidy, aktivní, zkus štestí jinde, díky za zájem
tak a sam jsi mi potvrdil pravý důvod proč jsem tě k nám nevzal, že pane Blockere Wink
Návrat nahoru Goto down
Werth

Werth

Poèet pøíspìvkù : 684

PříspěvekPředmět: Re: Přihlášky do gildy (podat přihlášku)   Přihlášky do gildy (podat přihlášku) - Stránka 7 EmptyMon Feb 27, 2012 4:06 pm

Millhaus:jsme PRO- rad bych s tebou ale ještě mluvil tak se ozvi pls , nedaří se mi tě odchytit
Návrat nahoru Goto down
Lothare
Anonymní

PříspěvekPředmět: Přihláška   Přihlášky do gildy (podat přihlášku) - Stránka 7 EmptyTue Feb 28, 2012 6:30 pm

1.Nick postavy: Nick altů:Lothare
2.Věk hráče:24
3.Rasa:Human ,povolaní:Warrior ,specializace:Fury Warrior PVE DMG ,dual specializace:Pokus o tanka zatím skoro ,žadný eqip a skušenosti
4.Zkušenosti s wow:2 roky , předchozí patche: Co ja vím naposledy to byl než vyšel wotlk ,úspěchy v gildách kde jsi působil/a: Nax 10 completed Pak nějáké chabé pokusy o UD 10 ,ale tam jsme dali tak vždy prvního bosse a od dalšího na budku.
5.Předchozí gilda:Noční Hlídka ,Důvod odchodu:Neschody ze zástupcem Guild Leadra Jinak fajn parta.
6.Proč Galaxy Rangers:Mám možnost na raidech dostat se s vám dál ,než jsem byl a naučit se nové taktiky .
7.Čeho chceš dosáhnout v PvE:UD 10 a 25
8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): 1 Já :-D, máš e-mail od acc: Ano,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty: Ne
9.Jak jsi na tom s časem na hraní:Hodně když není tak jen výjimečně .
10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: king nejspíš ne :-D

/edit: jsme PRO, ale budeš muset hodně zabrat na taktikách pro všechny instance
Návrat nahoru Goto down
Rachet
Anonymní

PříspěvekPředmět: prihláška   Přihlášky do gildy (podat přihlášku) - Stránka 7 EmptyThu Mar 01, 2012 9:39 pm

1. Nick postavy: Rachet

2. Věk hráče: 16

3. Rasa: ,povolaní: ,specializace: ,dual specializace:
Human, Warlock, Hybrid, Affli

4. Zkušenosti s wow: , předchozí patche: ,úspěchy v gildách kde jsi působil/a:
hrajem od TBC - WOTLK Blue Dragon

5. Předchozí gilda: ,Důvod odchodu:
blue Dragon - nepacilo sa mi tam vedenie..,progres....

6. .Proč Galaxy Rangers:
zmena je zivot.. Smile chcem zazit dobrej progres a byt prinosom pro guildu

7. Čeho chceš dosáhnout v PvE:
skvely progres , mit dobrej Eq a lamat rekordy v dmgu Very Happy

8. Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): , máš e-mail od acc: ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty:
nikdo nema meno ani heslo - maximalni bezpecnost

9. .Jak jsi na tom s časem na hraní:
Raid time mi vyhovuje cez tyzden tak do 22:00 a cez viken i dlhsie

10. Znáš lépe někoho z naší gildy, nick:

Goaulds, Veeresa, Asteus

edit: Mno zdá se že máš pramálo odchoděno, ale líbí se nám tvá přihláška a jsme PRO to zkusit ozvi se ingame
Návrat nahoru Goto down
rottingchrist

PříspěvekPředmět: Re: Přihlášky do gildy (podat přihlášku)   Přihlášky do gildy (podat přihlášku) - Stránka 7 EmptyFri Mar 02, 2012 6:11 pm

1.Nick postavy: Rotter Nick altů: Rotting
2.Věk hráče:17
3.Rasa:Draenei ,povolaní:Shaman ,specializace:Ele ,dual specializace: Resto
4.Zkušenosti s wow: Wotlk malo , donedavna som este tbckaril Very Happy Ale uz som sa daco priucil z wotlku ... , předchozí patche:hlavne 2.4.3 na arena tournamente
5.Předchozí gilda: U Pipa doma ,Důvod odchodu: Kick za pravdu ... guild masterka neznesie ked niekto povie pravdu na niekoho z jej oblubencov . Ziadne riesenie problemov , korupcia . O tom by sa dalo velmi pisat , dlho som uz planoval prestup niekde inde Smile
6.Proč Galaxy Rangers: Mam tu arena partaka Smile
7.Čeho chceš dosáhnout v PvE:m Nesom velmi PVE zalozeny typ , kazdopadne chcem si prejst kazdy dung ktory otvoria Smile
8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): Len ja , máš e-mail od acc: Ano ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty: Ano Very Happy
9.Jak jsi na tom s časem na hraní: Podla nalady , ked je cas aj cely den ... Ked je nutnost tak aj viac koli raidu a podobne
10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: Dond

Edit: máme na tebe velice špatné reference kterým věříme PROTI
Návrat nahoru Goto down
Apexko
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Přihlášky do gildy (podat přihlášku)   Přihlášky do gildy (podat přihlášku) - Stránka 7 EmptySun Mar 04, 2012 1:13 pm

1.Nick postavy: Apex

2.Věk hráče:14

3.Rasa: ,povolaní: ,specializace: ,dual specializace: Night Elf, Hunter Survi/Survi

4.Zkušenosti s wow: , předchozí patche: ,úspěchy v gildách kde jsi působil/a: WoW hraju asi přibližně od doby, co vznikl Wotlk. Z Tbc něco málo vím, ale většinu času jsem hrál na Wotlk. Mám Shamana a Rogue u hordy za které jsem prošel všechny fungujcí instance kromě Uld25, hard mody v Ud a nedávno jsem dodělal Glory of Hero. S hunterem moc zkušeností nemám, ale rychle se učím.
5.Předchozí gilda: V žádné guildě jsem předtím nebyl, páč toto je moje první postava za ali.

6.Proč Galaxy Rangers: Často Vaší guildu vidím na Worldě jak zdoláváte všechny raidy a v dobrém čase.

7.Čeho chceš dosáhnout v PvE: Tak hlavně být dobrý dps a dělat vše co je v mých silách.

8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): , máš e-mail od acc: ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty: Tento účet nikdo nezná, jen já.

9.Jak jsi na tom s časem na hraní: Škola a fotbal mi zabírá celkem dost času, ale v dobách kdy se bude raidovat bych tu měl být.
10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: Neznám nikoho ani u Ali Very Happy

edit: Jsme PRO, ozvi se ingama
Návrat nahoru Goto down
razercz
Anonymní

PříspěvekPředmět: přihláška   Přihlášky do gildy (podat přihlášku) - Stránka 7 EmptyMon Mar 05, 2012 11:32 pm

1.Nick postavy: razercz
2.Věk hráče: 20
3.Rasa: ,povolaní: ,specializace: ,dual specializace: gnom mage, full tain, jwc, ench
4.Zkušenosti s wow: , předchozí patche: ,úspěchy v gildách kde jsi působil/a: FC UD 25 vsechny HM a algalon... low raidy samozdrejmosti
5.Předchozí gilda: ,Důvod odchodu: VA - nebal jsem se rict svuj nazor a nenechal jsem si srat na hlavu (jednomu offi se to nelibilo tak prosadil muj kick)
6.Proč Galaxy Rangers: mam rad progress a pry jste fajn
7.Čeho chceš dosáhnout v PvE: tezka otqazka ale asi equip a pohodova parta
8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): , máš e-mail od acc: ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty: ja a raim
9.Jak jsi na tom s časem na hraní: kazdy den od 19:00 mimo pondeli a utery (mam pritelkyni te se obcas taky musim venovat... takze obcas zdrhnu Very Happy)
10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: raim... nevim kdo je clenem ale mozna znam i dalsi

PS: GS 4,7k+; UI: epgp,dbm,recount,xpeartl ; jsme fajne a pohodar pokud dome nekdo nerejpa
Návrat nahoru Goto down
Spankee
Anonymní

PříspěvekPředmět: Prihláška   Přihlášky do gildy (podat přihlášku) - Stránka 7 EmptyTue Mar 06, 2012 9:38 pm

1.Nick postavy: Nick altů:Spanke,Spankee
2.Věk hráče:15
3.Rasa: ,povolaní: ,specializace: ,dual specializace:Druid-feralpve /feral pvp
4.Zkušenosti s wow: , předchozí patche: ,úspěchy v gildách kde jsi působil/a: skusenosti s wow mam ale ne moc velke..
5.Předchozí gilda: ,Důvod odchodu:no jsem v guilde ktera se teprv zalozila a nic sem tam nechodi
6.Proč Galaxy Rangers:proto lebo mate skusenosti Very Happy
7.Čeho chceš dosáhnout v PvE:mno aby som bol na takej urovni ako vy Smile
8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): , máš e-mail od acc: ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty: mam iba ja
9.Jak jsi na tom s časem na hraní:mozem hrat od 15:00 do 23:00
10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick:neznam

edit: PROTI, jak jsem četl tvé přihlášky z minulosti u jiných gild nemám důvěru v tvuj zajem a tvé schopnosti
Návrat nahoru Goto down
Anuwe
Anonymní

PříspěvekPředmět: Anuwe - Unholy DK   Přihlášky do gildy (podat přihlášku) - Stránka 7 EmptyWed Mar 07, 2012 7:07 pm

1. Nick postavy : Anuwe

2. Věk hráče : 24

3. Rasa, povolání, spec., dual.: Nelf DK - Unholy, dual podle potřeby

4. Zkušenosti: začínal jsem na Sargerasu před sloučením s Narnem, zkušenosti se vším co na Narniasu funguje v 10 i 25 verzi

5. Předchozí guildy: Bonfires of the Enclave - bohužel málo lidí na to aby se něco složilo... takže bych rád zašel nějakou 25ku.

6. Proč GR: touží po mě Achse

7. Čeho chceš dosáhnout v PvE: tak samozřejmě nějakej slušnější EQ, protože sice na tom nejsem zle ale mohlo by bejt i líp a pak samozřejmě fajn parta se kterou si pokecám (tu mi sliboval Achse)

8. Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): , máš e-mail od acc: ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty: Momentálně je na zděděným accountu, jehož majitel nehrá, ale plánuju to převést na jinej acc.

9. Jak jsi na tom s časem na hraní: téměř neomezeně, nicméně mám char na hordě, za kterej bych rád dál aktivně raidoval takže bych se pokoušel čas nějak adekvátně rozdělit.

10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: pan Achse

/Edit : Jsme Pro, sice se nam ty raidy s hordou dost krejou ale třeba se ti u nás bude líbit vic afro
Návrat nahoru Goto down
Marklyn
Anonymní

PříspěvekPředmět: Marklyn   Přihlášky do gildy (podat přihlášku) - Stránka 7 EmptyFri Mar 09, 2012 3:16 am

1.Nick postavy:Marklyn Nick altů:nemam
2.Věk hráče:19
3.Rasa: Dwarf,povolaní:Hunter ,specializace: MM,dual specializace:MM
4.Zkušenosti s wow: tak nejake ty skusenosti mam ale rad se ucim, předchozí patche: TBC 1rok,úspěchy v gildách kde jsi působil/a:nikde jsem nebyl
5.Předchozí gilda: ,Důvod odchodu:nikde tato postava je koupena prisel jsem z jineho serveru nechtelo se mi expit
6.Proč Galaxy Rangers:tak jsem si vas vsimnul jako 1 takl to chci u vas skusit neznam vas ale doufam ze jste dobra guilda
7.Čeho chceš dosáhnout v PvE:poradne si zahrat
8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): nikdo, máš e-mail od acc: nikdo jen ja,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty:asi urcite jo
9.Jak jsi na tom s časem na hraní:hmm tak od 19:00 do tech 22:00 ale nekdy i vic podle toho jak mi skonci prace
10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick:ee neznam

edit: huntik by sen hodil ještě, ale prosim te rozepiš se trochu vic o zkušenostech, nebo me chyt ingame, nevime co jsi delal ten rok na TBC
Návrat nahoru Goto down
Deilaris
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Přihlášky do gildy (podat přihlášku)   Přihlášky do gildy (podat přihlášku) - Stránka 7 EmptySat Mar 10, 2012 1:36 pm

1.Nick postavy: Deilaris
2.Věk hráče: 19
3.Rasa: ,povolaní: ,specializace: ,dual specializace: R druid , NE , mining , jwc , ench ,
4.Zkušenosti s wow: , předchozí patche: ,úspěchy v gildách kde jsi působil/a: wow hram 5 rokov , zacinal som na narniase u hordy nick Gharon guilda Terrorblades na tbc , wotlk som zacal hrat na twine
5.Předchozí gilda: ,Důvod odchodu: LTB - rozpad
6.Proč Galaxy Rangers: Aktivna guilda , vyhovuje raid time ,
7.Čeho chceš dosáhnout v PvE: dobry kolektiv na raidoch , zdolavanie novych lvlov u bossov
8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): , máš e-mail od acc: ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty: ano hraval na nej aj niekto iny , pristup maju asi 2 ludia
9.Jak jsi na tom s časem na hraní: 16:00+
10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: osobne poznam Arokhan

edit: PRO
Návrat nahoru Goto down
Nimo

Poèet pøíspìvkù : 2

PříspěvekPředmět: warr tank   Přihlášky do gildy (podat přihlášku) - Stránka 7 EmptySat Mar 10, 2012 6:15 pm

1.Nick : Nimo

2.Vek : 17

3.Rasa: ,povolaní: ,specializace: NE, warrior, protection

4.Zkušenosti s wow: za hunta/wara tanka som gamil v LTB a skusenosti mam v ULD po freyu. Nemam problem sa vsetko doucit...

6.Proč Galaxy Rangers: kamarati + dobra pve guilda

7.Čeho chceš dosáhnout v PvE: vsetkeho

8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): len ja a arokhan

9.Jak jsi na tom s časem na hraní: neplanuj uz hrat nonstop, ale raidy by mali by v pohode(ked nebudem trenovat, alebo sa sprtat do skoly... treba si urcit priority)

10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: Arokhan, Achse

Návrat nahoru Goto down
Nimo

Poèet pøíspìvkù : 2

PříspěvekPředmět: Re: Přihlášky do gildy (podat přihlášku)   Přihlášky do gildy (podat přihlášku) - Stránka 7 EmptySat Mar 10, 2012 8:47 pm

Nimo napsal:
1.Nick : Nimo

2.Vek : 17

3.Rasa: ,povolaní: ,specializace: NE, warrior, protection

4.Zkušenosti s wow: za hunta/wara tanka som gamil v LTB a skusenosti mam v ULD po freyu. Nemam problem sa vsetko doucit...

5. Předchozí guilda: LTB-rozpadnuta

6.Proč Galaxy Rangers: kamarati + dobra pve guilda

7.Čeho chceš dosáhnout v PvE: vsetkeho

8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): len ja a arokhan

9.Jak jsi na tom s časem na hraní: neplanuj uz hrat nonstop, ale raidy by mali by v pohode(ked nebudem trenovat, alebo sa sprtat do skoly... treba si urcit priority)

10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: Arokhan, Achse

edit: přijat
Návrat nahoru Goto down
Qwertyss
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Přihlášky do gildy (podat přihlášku)   Přihlášky do gildy (podat přihlášku) - Stránka 7 EmptyMon Mar 12, 2012 8:49 pm

1.Nick postavy: Nick altů:Qwertyss
2.Věk hráče:16
3.Rasa: ,povolaní: ,specializace: ,dual specializace:N.elf-druid feral/resto
4.Zkušenosti s wow: , předchozí patche: ,úspěchy v gildách kde jsi působil/a:For fun-uld10fc...uld25mimiron
5.Předchozí gilda: ,Důvod odchodu:the gladiators of death -novo zalozena guilda nechodi se tam uld10
6.Proč Galaxy Rangers:dobra pve guilda +mat v nej kamaratov
7.Čeho chceš dosáhnout v PvE:mno urcite uld 25fc+aj algalon
8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): , máš e-mail od acc: ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty:urcite nejsem taky reto ze by som daval nekomu heslo a meno od uctu Very Happy Very Happy
9.Jak jsi na tom s časem na hraní:mozem hrat hned jak dojdem ze skoly to je o 15:00 a mozem do 22:00 +podla toho co je za den
10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick:neznam

/edit : jsme pro , ozvi se pls ingame
Návrat nahoru Goto down
Bulickk
Anonymní

PříspěvekPředmět: Přihláška   Přihlášky do gildy (podat přihlášku) - Stránka 7 EmptyTue Mar 13, 2012 8:07 pm

1.Nick postavy: Nick altů: Bulickk
3.Rasa: Gnome,povolaní: Rogue ,specializace: mám Assa / Sub ale budu menit na combat ,dual specializace:
4.Zkušenosti s wow: za rogunu zhruba půl roku na tento server jsem přešel z anthorie kde mám hunta viz odkaz , předchozí patche: Tbc hruba tak půl roku ,úspěchy v gildách kde jsi působil/a: zatím žádné
5.Předchozí gilda: ,Důvod odchodu:
6.Proč Galaxy Rangers: nechci být žádná vlezprdelka lvšečina lidí říka že unás je to dobré
7.Čeho chceš dosáhnout v PvE: dost dobrého DMG a co nej uspěchů
8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): Nikdo , máš e-mail od acc: Nikdo,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty: jen já
9.Jak jsi na tom s časem na hraní: skoro káždý den od 18:30 - 22:30 aji délé a o víkednech o dost dýl
10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: nikoho

/edit: Jsme PRO, ozvi se prosim ingame
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Přihlášky do gildy (podat přihlášku)   Přihlášky do gildy (podat přihlášku) - Stránka 7 Empty

Návrat nahoru Goto down

Přihlášky do gildy (podat přihlášku)
Strana 7 z 13Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Galaxy Rangers :: O gildě - Náborové info - Přihlášky - Návštěvní kniha-
Přejdi na: