Galaxy Rangers
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gildovní fórum

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Přihlášky do gildy (podat přihlášku)

Goto down 
+46
Arremes
panburhan
Bukca
Xernetar
Nasty
Ancient
rakeww
Marlonek14
Quitko
Barjakloo
Bymbasik
Suffer1
wAren
Blizzik
Youngman
Achse
Martynin
Brea
Nimo
rottingchrist
Priesteq
Hosinga
kaile1
Legolaser
Worker
MAESTRUS
Frozenblood
keleo
Roron
Nubira
Adesia
Sonny
MeErtY
Apphro
Mates
Warynian
crift
Nuva
Soxis
Haliax
aidy
Palastor
gisell
Gromf
Denca
Werth
50 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Next
AutorZpráva
Venomik
Anonymní

Přihlášky do gildy (podat přihlášku) - Stránka 6 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Přihlášky do gildy (podat přihlášku)   Přihlášky do gildy (podat přihlášku) - Stránka 6 EmptyThu Jan 26, 2012 11:26 am

1.Nick postavy: Venomik
2.Věk hráče: 19
3.Rasa: ,povolaní: ,specializace: ,dual specializace: Shadow/Disco priest, human, PVE,
4.Zkušenosti s wow: , předchozí patche: ,úspěchy v gildách kde jsi působil/a: Na TBC jsem hrál 2.roky a na Kingovi asi půl roku
5.Předchozí gilda: ,Důvod odchodu: U pipa doma, nekomentuji
6.Proč Galaxy Rangers: Kámoš Diplo říka že jste super guilda, a že máte dobrej kolektiv. :-)
7.Čeho chceš dosáhnout v PvE: Nachitat dobrej eguip a pořádně zaraidovat.
8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): , máš e-mail od acc: ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty: Na můj ůčet nemá nikdo přistup a na mail taky ne.
9.Jak jsi na tom s časem na hraní: Večerní raidy bych mohl stíhat.
10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: Diplomat :-)

/edit : jsme PRO
Návrat nahoru Goto down
Ajlin
Anonymní

PříspěvekPředmět: Prihlaska   Přihlášky do gildy (podat přihlášku) - Stránka 6 EmptyThu Jan 26, 2012 5:34 pm

1.Nick postavy: Nick altů: Ajlin/-
2.Věk hráče: 16
3.Rasa: ,povolaní: ,specializace: ,dual specializace: NE,Priest,SH,Disco
4.Zkušenosti s wow: , předchozí patche: ,úspěchy v gildách kde jsi působil/a: skusenosti s wow...hmm no tak zatial po ULD vsetko
5.Předchozí gilda: ,Důvod odchodu: Tears of the Sorrow -dovod ...Krako
6.Proč Galaxy Rangers: Chcem spoznat novych ludi a s ULD ste na tom cca tak ako Tears
7.Čeho chceš dosáhnout v PvE: Dobreho equipu ako kazdy a kvalitny progress Smile
8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): , máš e-mail od acc: ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty:
9.Jak jsi na tom s časem na hraní: Som aktivny hrac takze som tu skoro stale Smile
10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: Lauron

/edit : zamítnuto
Návrat nahoru Goto down
Largon
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Přihlášky do gildy (podat přihlášku)   Přihlášky do gildy (podat přihlášku) - Stránka 6 EmptyThu Jan 26, 2012 7:20 pm

1.Nick postavy: Largon Nick altů: Largoon
2.Věk hráče: 23
3.Rasa: člověk ,povolaní: mage,specializace: fire,dual specializace: frost
4.Zkušenosti s wow: hraji ho rok a kousek, předchozí patche: ne e,úspěchy v gildách kde jsi působil/a: byli jsme vsichni kamaradi
5.Předchozí gilda: CoZ,Důvod odchodu: všichni kamaradi odesli k horde a nasledne prestali wow hrat uplne
6.Proč Galaxy Rangers: pry jste velka guilda, ktera chodi hodne dungu a hre se venuje
7.Čeho chceš dosáhnout v PvE: co nejvetsich uspechu
8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): jen ja, máš e-mail od acc: ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty: ne
9.Jak jsi na tom s časem na hraní: hraji casto
10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: Warlinger, Prejt / Littledeath

/edit: Promin za čekání, jsme PRO, ozvi se pls ingame
Návrat nahoru Goto down
ponoskaa
Anonymní

PříspěvekPředmět: naj galaxy   Přihlášky do gildy (podat přihlášku) - Stránka 6 EmptyFri Jan 27, 2012 10:32 pm

sws...sorry mne to nede zobrazit takze sem 80lvl shaman ele i resto mam skusenosti z wow hraju ho 3 a pul roka Very Happy santa .....
Návrat nahoru Goto down
ponoskaa
Anonymní

PříspěvekPředmět: naj galaxy   Přihlášky do gildy (podat přihlášku) - Stránka 6 EmptyFri Jan 27, 2012 10:33 pm

sws...sorry mne to nede zobrazit takze sem 80lvl shaman ele i resto mam skusenosti z wow hraju ho 3 a pul roka Very Happy santa .....
Návrat nahoru Goto down
ponoskaa
Anonymní

PříspěvekPředmět: naj galaxy   Přihlášky do gildy (podat přihlášku) - Stránka 6 EmptyFri Jan 27, 2012 10:33 pm

Návrat nahoru Goto down
Werth

Werth

Poèet pøíspìvkù : 684

PříspěvekPředmět: Re: Přihlášky do gildy (podat přihlášku)   Přihlášky do gildy (podat přihlášku) - Stránka 6 EmptySat Jan 28, 2012 1:37 am

hmmm, zamítnuto
Návrat nahoru Goto down
Nexistus
Anonymní

PříspěvekPředmět: Přihláška   Přihlášky do gildy (podat přihlášku) - Stránka 6 EmptySat Jan 28, 2012 1:28 pm

1.Nick postavy: NEXISTUS Nick altů: NEXITUS

2.Věk hráče: 16

3.Rasa: ,povolaní: ,specializace: ,dual specializace: Nexistus = human warrior arms pvp fury pve. U Nexituse - zaitm nevim, rád bych holy pve i pvp

4.Zkušenosti s wow: , předchozí patche: ,úspěchy v gildách kde jsi působil/a: Wow hraji 6 let, prošel jsem toho hodně, taktiky znám mam postavy i na offi :
eu.battle.net/wow/en/character/drakthul/Ryuzaky/advanced
eu.battle.net/wow/en/character/drakthul/Nexistus/advanced
Na offi sem přestal hrát kvůli financím.

5.Předchozí gilda: ,Důvod odchodu: Předchozí guildu nemám, hraji tu chvíli

6.Proč Galaxy Rangers: Slyšel jsem že jste dobrá guilda a já mam rád PvE Smile

7.Čeho chceš dosáhnout v PvE: Nej EQ + Realm Firsty Smile

8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): , máš e-mail od acc: ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty: Za tuto postavu hrál jeden váš člen (Crysheep) email nemám ale ten je v bezpečí a na ACC mam přístup jen JÁ

9.Jak jsi na tom s časem na hraní: Čas na hraní je vždy! Very Happy

10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: Crysheep (spolužák)
Návrat nahoru Goto down
Werth

Werth

PříspěvekPředmět: Re: Přihlášky do gildy (podat přihlášku)   Přihlášky do gildy (podat přihlášku) - Stránka 6 EmptySun Jan 29, 2012 2:43 am

nexistus - přijat
Návrat nahoru Goto down
Arthon
Anonymní

PříspěvekPředmět: přihláška   Přihlášky do gildy (podat přihlášku) - Stránka 6 EmptyMon Jan 30, 2012 8:38 pm

1.Nick postavy: Arthon Nick altů:Drumm
2.Věk hráče: 16 let
3.Rasa: Dwarf ,povolaní:Warrior ,specializace: Fury/Protection ,dual specializace:Fury/Protection
4.Zkušenosti s wow: hraji 1 a něco takže nějaké skušenosti mám , předchozí patche: jenom Wotk ,úspěchy v gildách kde jsi působil/a: žádné nebo nevím co bych řekl
5.Předchozí gilda: For Fun ,Důvod odchodu: žadný mám tam alta jelikož jsem za wara moc nehrál tak asi proto
6.Proč Galaxy Rangers: Poznání nových lidí a Dobrého kolektivu
7.Čeho chceš dosáhnout v PvE: Snad dobrého EQ pokud to půjde a hlavně pomáhat druhým kteří Eq aby si ho na HC nazbírali.
8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): Nikdo , máš e-mail od acc: Ano mám ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty: Ne
9.Jak jsi na tom s časem na hraní: Online každý den a večer skoro pořád
10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: zatím ne

/edit: Tim jak jsi nas pekne pospamoval sis vyslouzil akorat PROTI, sorry ale hrajem to pro zábavu ne proto aby nás nekdo honil
Návrat nahoru Goto down
asteus
Anonymní

PříspěvekPředmět: zadost o prijeti   Přihlášky do gildy (podat přihlášku) - Stránka 6 EmptySat Feb 04, 2012 7:22 pm

1.Nick postavy: Nick altů: asteus
2.Věk hráče: 30
3.Rasa: ,povolaní: ,specializace: ,dual specializace: dranei eng a jew min proteckt arms
4.Zkušenosti s wow: , předchozí patche: ,úspěchy v gildách kde jsi působil/a: no prosel jsem vice serveru i jeden cizi ale vsude to funguje trochu jinak naps czechwow twinstar a uspechy no porad se je co ucit a hraju pro zabavu
5.Předchozí gilda: ,Důvod odchodu: Blue Dragon dobra guilda ale az na par lidi co me uz nesli pres krk asi proto odchod
6.Proč Galaxy Rangers: dobra guilda prej co jsem slisel
7.Čeho chceš dosáhnout v PvE: abych byl utitecnej pro lidi v guild
8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): , máš e-mail od acc: ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty: ja a mlada nikdo jinej
9.Jak jsi na tom s časem na hraní: cas mam vecer kolem 7h ale mam rani a odpoledni takze jeden tyden nemuzu kuli odpoledni
10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: ted nevim mozno delpi jestli teda neni ve numeru unu nejsem si jist

/jsme : PRO - ozvi se prosim ingame
Návrat nahoru Goto down
Aditiore
Anonymní

PříspěvekPředmět: Přihlaška    Přihlášky do gildy (podat přihlášku) - Stránka 6 EmptyMon Feb 06, 2012 4:57 pm

1.Nick postavy: žadne tohle je moje první postava na na Og
2.Věk hráče: 17
3.Rasa: Gnom Warlock Destro mam eng 365 tail 420 alch 365
4.Zkušenosti s wow: hral jsem od TBC až do ted
5.Předchozí gilda: Blue dragon . byl jsem tam jen na Expení
6.Proč Galaxy Rangers: protože si myslim že tahle gilda to nekam dotahne
7.Čeho chceš dosáhnout v PvE: aspon chcu killnou Yogga-Saronna
8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): máš e-mail od acc: ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty: 1. Nikdo kromě mně 2. Ano email mám 3. Ne nehral jen ja.
9.Jak jsi na tom s časem na hraní: mužu hrat tak 6. hodin denne
10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: boužel neznam ale z videní ingame ano
Návrat nahoru Goto down
auditior
Anonymní

PříspěvekPředmět: překlep   Přihlášky do gildy (podat přihlášku) - Stránka 6 EmptyMon Feb 06, 2012 4:58 pm

promintě muj nick je : Auditiore

edit: prominem,

hmm chceš zabít alespon yogga - to je docela malý cíl když sezona s UD končí
co mě opravdu vytačí ale je to když si k nám někdo podá přihlášku a spamuje a spamuje a spamuje heledte mám tam přihlášku rychle mě vyřiďte - ty píšeš našemu hráči že máš u nás přihlášku a pak celej den vyvolávaš do worldu " je tu werth?"
- takže - PROTI
Návrat nahoru Goto down
Ginevr
Anonymní

PříspěvekPředmět: Přihláška Fury/ Prot Warior   Přihlášky do gildy (podat přihlášku) - Stránka 6 EmptyThu Feb 09, 2012 6:17 pm

1.Nick postavy:Ginevr Nick altů: je jich hodně ! Pretty,Niara,Oren,Lostman,Subtetly + Pavla - horde paladin all 80lvl
2.Věk hráče: 17let
3.Rasa: Humanka
povolaní: Warior
specializace: Fury
dual specializace: Prot
4.Zkušenosti s wow: tak zkušenosti s wow mám celkem velké hrál jsem na narnaisu už od dob TBC all FC krom od Felmysta v SWP tady na wotlku jsem došel k FK serveru Vezaxe
předchozí patche: 2.4.3
úspěchy v gildách kde jsi působil/a: Vir Aeternum Top guilda aliance
5.Předchozí gilda: Vir aeternum kickli mně za neaktivitu a chci začít pomalu hrát Wink
6.Proč Galaxy Rangers: Byl jsem u vás v mé éře hraní za alta tak bych chtěl tentokrát k vám i za maina Wink
7.Čeho chceš dosáhnout v PvE: tak v PvE nejde o nějaké dosáhnutí tam jde o kolektiv a o to jak se 25lidí sehraje pak mi to je celkem jedno Wink hlavně at je dobrej pokec
8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc),máš e-mail od acc,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty: Tak bezpečnost učtu je velká na mé postavě hrál tak měsíc hráč Edvin ale heslo už je změněné poprosil mně že nemá furyho jestli si nemůže zahrát tak jsem mu to půjčil Wink
9.Jak jsi na tom s časem na hraní: tak času je habaděj, ale tak každopádně dám přednost Discošce a nebo frajerce před wowkem Wink
10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: znám tam dost lidí dříve jsem si dost psal s Werthem jestli si mně ještě bude pamatovat Wink
11. Profky : JWC,Min,BS - full

/edit: hm velice dobře si tě pamatuju, leavuješ raidy kde to nejde, nasledne i gildu beze slova když nejsou zrovna její slavné dny, ted nam to zas trochu jde tak se k nám láduješ, - ZAMÍTNUTO
Návrat nahoru Goto down
Nemelsl
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Přihlášky do gildy (podat přihlášku)   Přihlášky do gildy (podat přihlášku) - Stránka 6 EmptyFri Feb 10, 2012 1:58 am

1.Nick postavy: Nick altů: Nemesls
2.Věk hráče: 17
3.Rasa: Human ,povolaní: Death Knight ,specializace: Frost ,dual specializace: Frost/Unholy
4.Zkušenosti s wow: , předchozí patche: TBC asi rok ,úspěchy v gildách kde jsi působil/a: žadné rál jsem na spoustu jíných servrech..
5.Předchozí gilda: For Fun ,Důvod odchodu: Ani nevím bylo to tam takové divné Ud se chodili jenom 10 a kdyz se sli tak chodila jen elita
6.Proč Galaxy Rangers: Poznání novích přátel a slyšel jsem že ste pohodová gilda tak asi proto
7.Čeho chceš dosáhnout v PvE: Dobrého EQ asi jako každý..
8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): o nikom nevím , máš e-mail od acc: Jo ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty: Ne
9.Jak jsi na tom s časem na hraní: čas mám od 3-5 a pak od 8 - 12 o víkendech aji délé
10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: zatím ne

/edit: Po inspekci tvého equipu (hrůza des, AP socketovat) a i po tom jak nás uháníš jsme PROTI
Návrat nahoru Goto down
Celahir
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Přihlášky do gildy (podat přihlášku)   Přihlášky do gildy (podat přihlášku) - Stránka 6 EmptyMon Feb 13, 2012 5:31 pm

1.Nick postavy: Celahir (nečekaně) Nick altů: Alty mám záměrně v anonymitě.
2.Věk hráče: Je tahle otázka nutná?
3.Rasa: Night Elf ,povolaní: Drůd ,specializace: Balance ,dual specializace: Restoration
4.Zkušenosti s wow: Občas mi to nějaký WoWerror vyhodí, ale jestli to byla otázka mířená na hratelnost, tak zkušenosti mám (poznáte časem, jestli k vám budu chtít Very Happy), předchozí patche: Classic/tBC/WotlK a už i Cata mám zažito,úspěchy v gildách kde jsi působil/a: xDDD Toho, kdyby si někdo všimnul, tak tam jsem doteď Very Happy
5.Předchozí gilda: Všechny, nebo stačí působnost s lvlem 80? (ForFun, TotS) ,Důvod odchodu: Už tu padnul.
6.Proč Galaxy Rangers: Protože stále spamujete World channel a jen chci vědět, jestli je to opravdu tak, jak uvádíte.
7.Čeho chceš dosáhnout v PvE: Už ničeho, všechno už mám...
8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): Jsem snad debil? , máš e-mail od acc: Už pár let ano...,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty: I kdyby někdo chtěl, tak má smůlu Very Happy
9.Jak jsi na tom s časem na hraní: NoLife... (s vyjímkou pracovní doby, kterou respektuji víc, než potřeby guildy)
10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: Zná někdo z Vaší guildy mně? Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Legolaser

Poèet pøíspìvkù : 12

PříspěvekPředmět: prihlaska   Přihlášky do gildy (podat přihlášku) - Stránka 6 EmptyMon Feb 13, 2012 7:32 pm

lol, Celahir, to ma bejt vtip? fakt se tesim na werthuv komentar, snad nebude moc strucnej xD lol!
P.S. sry ze komentuju prihlasku ale tohle me fakt pobavilo
Návrat nahoru Goto down
Celahir
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Přihlášky do gildy (podat přihlášku)   Přihlášky do gildy (podat přihlášku) - Stránka 6 EmptyMon Feb 13, 2012 8:02 pm

Bezva, účel splnila Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Somer2
Anonymní

PříspěvekPředmět: Tank/holy   Přihlášky do gildy (podat přihlášku) - Stránka 6 EmptyTue Feb 14, 2012 7:56 pm

1.Nick postavy: Nick altů:Somer,feralasi
2.Věk hráče:13
3.Rasa: ,povolaní: ,specializace: ,dual specializace:Protekcion/holy
4.Zkušenosti s wow: , předchozí patche: ,úspěchy v gildách kde jsi působil/a:wow hram 4 roky hral sem na TBC
5.Předchozí gilda: ,Důvod odchodu:TOTS=Krakopal
6.Proč Galaxy Rangers:Progresujete UD 25
7.Čeho chceš dosáhnout v PvE:Zlepsit se ve sve class ak sa to este da Very Happy
8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): , máš e-mail od acc: ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty:1 brat, mail mam, brat
9.Jak jsi na tom s časem na hraní:18-23/24
10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick:NE
Návrat nahoru Goto down
kaile1

Poèet pøíspìvkù : 1

PříspěvekPředmět: Re: Přihlášky do gildy (podat přihlášku)   Přihlášky do gildy (podat přihlášku) - Stránka 6 EmptyWed Feb 15, 2012 9:37 pm

1: Kaile alt Works (kaile je 73lvl ale mam exsp set + premium ucet zajtra cize stvrtok budem uz asi 80)
2: 15
3: Human,Paladin,Bs Minning (low skills) Holy,Retry
4: Tbc som hral 4 roky Wotlk pol roka taktiky poznam.
5: Nemal som.
6: Pohodova guilda ktora chodi raidy
7: Co najlepsi eq a pomahanie s Guild raidamy
8: Bezpecnost 100% 0ludi pristup 0 ludi hralo za postavu mam e-mail
9: Tyzdene 5-6h Vykend 13h
10: Troska Laurona.

/edit: chybička - prijat >vyloučen
Návrat nahoru Goto down
anorak
Anonymní

PříspěvekPředmět: přihláška    Přihlášky do gildy (podat přihlášku) - Stránka 6 EmptyWed Feb 15, 2012 11:11 pm

1.Nick postavy:anorak Nick altů:rockstarekk,alfonzo,carb,budvarek,tairon,

2.Věk hráče:17

3.Rasa:dranei ,povolaní:JWC + na altech BS ENG INS ,specializace:ELE ,dual specializace:RESTO

4.Zkušenosti s wow:mam velice dobre znam v poctatě cely wotlk ,
,úspěchy v gildách kde jsi působil/a: v AD kill jogurta + nake HM v ulduaru

5.Předchozí gilda: ,Důvod odchodu:AD neaktivita , ale uš sem se vratil a chcem zase poradne hrat

6.Proč Galaxy Rangers: tak uš kdysi davno sem u vas byl a tayk tam ma dva dobry kamoše z toho eden ze zakladky

7.Čeho chceš dosáhnout v PvE: toho nejlepšiho co pude ,pro guildu cokoliv Smile

8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): tk acc znam jen ja email taky takze učet mam v pořadku

9.Jak jsi na tom s časem na hraní:tak v tejdnu od 17:00 do 23:00 a ovikendech dil

10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick:kettie , cilkulator
Návrat nahoru Goto down
Werth

Werth

PříspěvekPředmět: Re: Přihlášky do gildy (podat přihlášku)   Přihlášky do gildy (podat přihlášku) - Stránka 6 EmptyThu Feb 16, 2012 6:36 pm

anorak:

PRO - no zkusíme to s tebou jeste jednou, snad jsi se poučil a i neco naučil, ozvi se ingame pls
Návrat nahoru Goto down
Connel
Anonymní

PříspěvekPředmět: Mage prihlaska   Přihlášky do gildy (podat přihlášku) - Stránka 6 EmptyThu Feb 16, 2012 7:54 pm

1.Nick postavy: Nick altů: Connel, Cannel

2.Věk hráče: 15

3.Rasa: ,povolaní: ,specializace: ,dual specializace: Gnom Mage,Arcane,Frost

4.Zkušenosti s wow: , předchozí patche: ,úspěchy v gildách kde jsi působil/a: Wow hraju cca neco malo přes rok pouze na WOTLK znam taktiky na všechny bose od Hc po Ulduar včetne HM

5.Předchozí gilda: ,Důvod odchodu:AD, Bote - neaktivita lidi slaba komunikace temer rozpad guildy :/

6.Proč Galaxy Rangers: nehledam guildu jako je VA nebo AD tech mam dost chci guildy ktea je pohodova a nejde jen o EQ rad zbiram achievi a chodim PvP

7.Čeho chceš dosáhnout v PvE: tak určite nejaky eq a skill neco malo od obou už mam Very Happy

8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): , máš e-mail od acc: ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty: mam emal a nikdo na muj učet pristup nema , jeden hrač-Stockman- který už nehraje

9.Jak jsi na tom s časem na hraní: no po škole až zhruba do 10:00 - 10:30 nejsem zavislak a wow neni na prvnim miste

10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: znam od vas vic lidi jestli lepe to asi řict nemužu ale určite podle nicku by me mela znat vetsina z vas

Dodatek mam eq full ulduar gear a s addonama umim pracovat se všemi ktere požadujete Smile

/edit: ahoj, pamatujem si te z Bote, Achse se teší na soupeře v DPS, -PRO, ozvi se pls ingame

Návrat nahoru Goto down
Bonox
Anonymní

PříspěvekPředmět: přihláška   Přihlášky do gildy (podat přihlášku) - Stránka 6 EmptySun Feb 19, 2012 10:43 pm

1.Nick postavy: Nick altů: Bonox (Ztohoven, dříve to bejval Vlhkádíra:D)
2.Věk hráče:22
3.Rasa: ,povolaní: ,specializace: ,dual specializace: Gnomík, warlock (demo PVE, affli PVP)
4.Zkušenosti s wow: , předchozí patche: ,úspěchy v gildách kde jsi působil/a:
Wow hraju asi druhým rokem aktivně víceméně jenom za locka. Řekl bych, že locka už mám úplně v malíku hrál jsem skutečně úplně všechny možný kombinace, od destro, přes affli a hybrida, po demo. Přesto si občas zajdu za radu ke svému věčnému CL, když něco nevim natuty. Taktiky znám OS, VOA, NAXX, EOE, ULD po Yoggobellu (z toho ještě nemám achiev, ale už jsem na něm hodněkrát wipnul:D)

5.Předchozí gilda: ,Důvod odchodu: tGoD - rozpad, BotE - vrátil jsem se do mateřský guildy, abych zjistil, že je téměř taky skoro mrtváSad
6.Proč Galaxy Rangers: Nevím kam jinam jít...znám vás dlouho a vypracovali jste se na pěknou a solidní guildu co dává Yoggobellu
7.Čeho chceš dosáhnout v PvE: největší DMG:D a support raidu
8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): , máš e-mail od acc: ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty: Za Bonoxe hraju jenom a pouze já...nikdo jinej k němu nemá přístup.
9.Jak jsi na tom s časem na hraní: Raidovací časy mám volný, bohužel dělám bakalářku a dost věcí do školy a ještě rád kalim takže na wowku nejsem nalepenej pořád...nicméně semtam se určitě na velký raidy ukážu:)
10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: Smradlavýho Kanála (Connela)Very Happy

edit: jsme pro
Návrat nahoru Goto down
Goaulds
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Přihlášky do gildy (podat přihlášku)   Přihlášky do gildy (podat přihlášku) - Stránka 6 EmptySun Feb 19, 2012 11:51 pm

1, Goaulds
2, 17
3, Human-Warior -BS,Mining(ful skil) JWC zatim low...-tank 4300gs-dmg pve 4300gs
4, skusenosti- TBC(guild master-class leader) ,Wotlk-znalost vsech taktik EoE 10-25,OS10/25 Naxx10/25,ULD 10/25 po freyu ....

5,byvali guildy TotS( duvod odchodu byl ze sem sle za kamaratma coz byla chyba) Blue Dragon(odchod-zla organizace,progress atd....)
6.Proč? -pocul som o vasej kvalite,mate otvoreny nabor
7,Chci dosahnut skvelej progres,byt prinosem pro raid
8,pristup mam jen ja
9, sem tu kazdej den pokud nespim u holky ,
10,neznám nikoho dobre z vasi guildy
Wink

/edit: Jsme Pro to zkusit - ozvi se ingame
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Přihlášky do gildy (podat přihlášku)   Přihlášky do gildy (podat přihlášku) - Stránka 6 Empty

Návrat nahoru Goto down

Přihlášky do gildy (podat přihlášku)
Strana 6 z 13Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Galaxy Rangers :: O gildě - Náborové info - Přihlášky - Návštěvní kniha-
Přejdi na: