Gildovní fórum |
|
| Přihlášky do gildy (podat přihlášku) | |
|
+46Arremes panburhan Bukca Xernetar Nasty Ancient rakeww Marlonek14 Quitko Barjakloo Bymbasik Suffer1 wAren Blizzik Youngman Achse Martynin Brea Nimo rottingchrist Priesteq Hosinga kaile1 Legolaser Worker MAESTRUS Frozenblood keleo Roron Nubira Adesia Sonny MeErtY Apphro Mates Warynian crift Nuva Soxis Haliax aidy Palastor gisell Gromf Denca Werth 50 posters | |
Autor | Zpráva |
---|
skunk Anonymní
| Předmět: Skunkator Sat Dec 10, 2011 9:33 pm | |
| méno - Skunkator Level - 80 Class - Warlock Talenty - destro Profese - tail,herb Zkušenosti s PVE (jaký raidy znám...) -z narniasu mam skusenostui pouze s TBC byl sem clenem The Gladiators of death pod jmenem Luzerka.. WOTLK znam z jineho serveru blizz Anathema project-nemesis - NAXX,UD,TOC,TOCH.FOS a progress ICC 10 man Kingslayer Něco o mě - Je mi 20 let radiy chodim pravidlene pokud zrovna nejsem v praci wow hram uz dlouho sam ani nvm jak sik w me info in game |
| | | Skunk Anonymní
| Předmět: Skunkator Sat Dec 10, 2011 10:00 pm | |
| 1.Nick postavy: Nick altů:Skunkator alti:Luzerka,Suvereno 2.Věk hráče: 20 let 3.Rasa: ,povolaní: ,specializace: ,dual specializace: Human,Destro 54,14,3 4.Zkušenosti s wow: , předchozí patche: ,úspěchy v gildách kde jsi působil/a: 1.12.1 2.4.3 3.3.5a, narnias 2.4.3 progress hyjal mount a BT za guild The gladiatros of death 3.3.5a Anathema Project nemesis. NAXX,UD,TOC,Malygoss,icc 10 + all 5 man 5.Předchozí gilda: ,Důvod odchodu: GOD me kickly za dlouhodobou neccinost hral jsem jiny server :-))) 6.Proč Galaxy Rangers: hledam PVE guild ktera progressuje ma v pohode vedeni a hrace skratka kvalitni kolektiv 7.Čeho chceš dosáhnout v PvE:ICC 25!!!! 8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): , máš e-mail od acc: ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty: ano mam e mail,nikdo jiny pristup k memu acc nema 9.Jak jsi na tom s časem na hraní:cas n ahrani mam vzdy pokud nejsem v praci bohuzel mam i odpoeldni tagze nekdy to hold nepujde :-( 10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick:z guild neznam zadneho clena aspon si toho nejsem vedom.-))
Dekuju predem za odpoved budu se tesim na pripadnou spolupraci :-))))
/edit: Pro - ozvi se ingame |
| | | Ashbrin Anonymní
| Předmět: Ashbringerr - Přihláška Sun Dec 11, 2011 2:42 am | |
| 1.Nick postavy: Ashbringerr Nick altů: --- 2.Věk hráče: 16 3.Rasa: Human ,povolaní: Paladin ,specializace: Retri ,dual specializace: Tank/Holy 4.Zkušenosti s wow: okolo 5 let , předchozí patche: 2.4.3, 3.3.5 ,úspěchy v gildách kde jsi působil/a: Galaxy rangers - po freyu, BotE - po vezaxe 5.Předchozí gilda: BotE ,Důvod odchodu: Neaktivita, Málo raidů týdně, ... 6.Proč Galaxy Rangers: Výborný kolektiv - PvE na úrovni 7.Čeho chceš dosáhnout v PvE: Full clear ICC :-)... co je otevřeé to by mělo být dole :-D 8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): Nikdo , máš e-mail od acc: Ano ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty: Po změnu mailu NE 9.Jak jsi na tom s časem na hraní: Každý den po škole ... do noci 10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: Werth, taira, dene, palastor, lauron, pipzone, járádjátra, však víte Znáte mě moc dobře... :-) Tak se uvidí :-P /edit : přijat |
| | | Strixar Anonymní
| Předmět: Strixar - bala druid - přihláška Sun Dec 11, 2011 2:59 pm | |
| 1.Nick postavy: Strixar Nick altů:-- 2.Věk hráče: 22 let 3.Rasa: Night Elf ,povolaní: druid ,specializace: Balance ,dual specializace: feral (momentálně tank, ale není na to dobrý eq zatím) 4.Zkušenosti s wow: hraju cca 5 let , předchozí patche: TBC ,úspěchy v gildách kde jsi působil/a: Tgod - UD 25 po vezaxe (vcetně), BotE - UD 10 po vezaxe, ale nedali sme ho 5.Předchozí gilda: BotE ,Důvod odchodu: Nechuť hráčů progressovat, nebere se v potas raid time, lidi si chodí kdy chtějí a stejně nás je většinou málo 6.Proč Galaxy Rangers: psali ste, že hledáte hráče na složení 25 manů a já rád progressuju :-) 7.Čeho chceš dosáhnout v PvE: pracovat týmově a zvládat i ty těžší instance 8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): nikdo , máš e-mail od acc: ano mám ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty: nehrál 9.Jak jsi na tom s časem na hraní: u wow trávím hodně času, kromě zápočtového a zkouškového období, váš raid time mi vyhovuje 10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: Shadowfire, Lauron
/edit: Po omluvě zůstává v BoTe |
| | | Qwaky Anonymní
| Předmět: disco/shadow Wed Dec 14, 2011 6:41 pm | |
| Nick postavy:qwaky Nick altů:soda to je ten war treba doexpit ale jwc ma xD je 77 Věk hráče:16 Rasa: ,povolaní:delam tailor na warovy full jwc ,specializace: disco,dual specializace:shadow Zkušenosti s wow: , předchozí patche: ,úspěchy v gildách kde jsi působil/a: no wow hrajem 2roky 0,5roka tbc 1,5roka wotlk taktiky poznam lebo som hral aj na inych serveroch newiem taktiky maximalne toch+vyssi bosove ve voa a rs Předchozí gilda: ,Důvod odchodu:tak u pipa doma mam tam alta to mi staci bohate Proč Galaxy Rangers:no chci si uzit skutecny pve ne jenom ty raidy s worldem a dobre pokecat :DD Čeho chceš dosáhnout v PvE: no tak ked se all otvory tak ten nej eq take t10,5 hero by siklo :DD Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc):iba ja mam pristup , máš e-mail od acc:ano mam pouzivam ho ako aj svoj hlavny ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty: asi j kupil som ju ako 70lvl :DDD Jak jsi na tom s časem na hraní: Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: nikoho neznam /edit : PRO - zkusíme to , ozvi se ingame |
| | | Lildeth Anonymní
| Předmět: Re: Přihlášky do gildy (podat přihlášku) Sun Dec 18, 2011 1:58 am | |
| 1.Nick postavy: Littledeath Nick altů: zatim nejsou 2.Věk hráče: 21 3.Rasa: ,povolaní: ,specializace: ,dual specializace: gnom, DK, zatim neni gear na výber ale Frost (dmg) a druhou podle nároků guildy 4.Zkušenosti s wow: , předchozí patche: ,úspěchy v gildách kde jsi působil/a: narnias všechny HC 10 a 25 (narnias je nejpokročilejší server na kterym sem hrál) 5.Předchozí gilda: ,Důvod odchodu: - 6.Proč Galaxy Rangers: jelikož DK je tu moje první postava tak tu nikoho neznám. z guildy GR byli lidi jako jediní ochotní mě odpovědět když sem se na něco ptal, popř. mi pomohli s Q když sem o to na worldu prosil. sou (aspoň ti se kterými sem se doposud setkal) konverzativní, při chatu s nima sem se nenudil 7.Čeho chceš dosáhnout v PvE: být dobrý dmg 8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přís tup na tvuj účet(acc): , máš e-mail od acc: ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty: já a ještě jedna osoba, ale ta tuto postavu nelogne. 9.Jak jsi na tom s časem na hraní: časově flexibilní, stačí GroupCalendar ja se můžu zařídit. 10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: /edit: No asi by jsi měl mít druhou postavu tudíž alta , jinak jsme PRO ozvi se ingame, samou chválu na nás pěješ |
| | | bobbika Anonymní
| Předmět: prihlaska Sun Dec 25, 2011 5:20 am | |
| Nick:Bobbik Věk:19 Class: Shaman/ele/enhancement Profese: ENchanting/eng/JWL Zkušenosti: Hram 4 roky a myslim si že točit DMG vim velmi dobře..:-) Předchozí guilda: PVP což mam full equip.. Odchod GM skazili PVP chcem skusit aj neco jineho touha po pve skusit nove veci.. Preco galaxy..:-) Jelikož maji velike ambice a chteji nečeho dosahnut tak jako ja tak preto.. A nevadi ze mam full fury..:-) Bezpecnost uctu .. Uz je neprolomitelna.. Cas a hrani..:-) Hrajem non stop ako tedka ked davam prihlasku ve 3 rano po vanocich :-) V guilde nikoho neznam jen tak od vydeni.. ale rad poznam normlani lidi.. Dekuji za ochotu za precteni me prihlasky... Bobbik /edit: PRO, uvidíme zda ti pve vydrží |
| | | Frozenblood
Poèet pøíspìvkù : 1 Join date : 25. 12. 11
| Předmět: Frozenblood/80lvl/unholy DK Sun Dec 25, 2011 1:38 pm | |
| 1.Nick postavy: Frozenblood 2.Věk hráče:16 3.Rasa: Dwarf, Frost/ unholy DK 4.Zkušenosti s wow: Působil jsem na serveru Anathema, kde jsem slozil ICC10n,HC , ICC 25 normal, HC, jinak hraju wow asi 4 roky ale nikdy jsem neměl moc šanci projít si Ulduar 5.Předchozí gilda: tuto postavu jsem koupil a zatím jsem v žádné nebyl 6.Proč Galaxy Rangers:zdáte se mi jako dobrá parta lidí a chtěl bych si po dlouhé době něco zaprogressovat 7.Čeho chceš dosáhnout v PvE: chci dojít co nejdál a dosáhnout vrcholového equipu 8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): jen já, máš e-mail od acc: ano mám,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty: ano 9.Jak jsi na tom s časem na hraní: jak kdy , když je raid můžu být na celý a ve hře bývám často ale jak škola dovolí 10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: ne neznám /edit: Pro edit2: ZRUŠENO NEZAJEM | |
| | | Sajos Anonymní
| Předmět: sic vis pacem para belum Tue Dec 27, 2011 6:14 pm | |
| 1.Nick postavy: Sajos 2.Věk hráče: 26 3.Rasa: modrá je dobrá; povolaní: pokud je myšleno class, tak šaman; specializace: resto; dual specializace: none 4.Zkušenosti s wow: pouze wotlk - asi půl roku jako dk tank a taky jako šaman dmg (ele). tankoval jsem naxx25, ud10 i 25 jako MT 5.Předchozí gilda: tady na serveru žádná 6.Proč Galaxy Rangers: proč ne? 7.Čeho chceš dosáhnout v PvE: nejlepších výsledků 8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): dva - já a má drahá polovička, která taky hraje wow :-D; máš e-mail od acc: mám a nedám; hrál za tuto postavu někdo jiný než ty: nevím o tom 9.Jak jsi na tom s časem na hraní: se mnou je to těžký..někdy mám času habaděj, někdy se z práce dostanu pozdě večer... 10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: akorát Lethia mi dělal glyphy, přes něj jsem se sem dostal. jinak neznám nikoho.
/edit: jsme PRO, ozvi se ingame, určo dodělat offspec na dmg |
| | | Rvac Anonymní
| Předmět: Prihlaska Fri Dec 30, 2011 10:31 pm | |
| 1.Nick postavy: Rvac 2.Věk hráče: 26 3.Rasa: night elf; povolaní: priest ; specializace: sh 4,3kGS; dual specializace: holy 4,2kGS 4.Zkušenosti s wow: hraju cca 2 roky, klasicky dungy a raidy FC, ULD 10 - po Freyu, ULD 25 - po XT002 5.Předchozí gilda: For FUN, AD, ... 6.Proč Galaxy Rangers: Johny... 7.Čeho chceš dosáhnout v PvE: hlavně si odpočinout v dobrém kolektivu lidí po každodenních stresech v práci 8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): jen já; máš e-mail od acc: mám; hrál za tuto postavu někdo jiný než ty: ne 9.Jak jsi na tom s časem na hraní: večery by měli být v pohodě 10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: Johny.....
edit: Pro, ozvi se ingame pls |
| | | DIplomat Anonymní
| Předmět: Re: Přihlášky do gildy (podat přihlášku) Wed Jan 04, 2012 1:25 am | |
| 1.Nick: Diplomat lvl 80 rogue 2.je mi 18 3.gnome, ENG-457/465 ENCH-385/450 a MINING-450/450 4.Zkušenosti s wow: no zacal sem na narnu na tbc ale zacal sem za wara...od wotlku sem hral paladina a ted rogunu 5.Předchozí gilda: U Pipa Doma .. long story a ten duvod cekani na UD progres a nakonec me tam nevzali 6.Proč Galaxy Rangers: tak snad se najdou nejaky kamosi a jak rikal Ash poradne PVE a taky mate prej kamaradskej kolektiv 7.Čeho chceš dosáhnout v PvE: hlavne chci neco konecne chodit ) 8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): , máš e-mail od acc: ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty: nikdo sem nema pristup, Email mam a nikdo za ni nehral 9.Jak jsi na tom s časem na hraní: no hraju celkem casto ) jinak se priszpusobim raidtimu ) 10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: Ashbringerr edit: Jsme PRO - ozvi se pls ingame
|
| | | Crysheep Anonymní
| Předmět: Přihláška Fri Jan 06, 2012 7:39 pm | |
| 1.Nick postavy: Crysheep Nick altů: Frah, Chilton, Dangerwoman, Olbi, Lofec 2.Věk hráče: 17 3.Rasa: ,povolaní: Gnome warlock ,specializace: něco mezi demonology a destro (hybrid) ,dual specializace: něco splácaného, když se nudím snažím se o pvp 4.Zkušenosti s wow: Wow hraju 3 roky, jen taktiky v UD neznám, ale nedělá mi problém se je doučit , předchozí patche: na onlinegamers hraji už od Sargerasu - 2.4.3 ,úspěchy v gildách kde jsi působil/a: Bonfires of the Enclave (na tbc, za druida - Porhka), zde mě naučili wow a navedli na pve a Children of Lordareon zde jsem byl ve vedení dávali jsme Naxx, OS, VoA jen na UD neměli ještě eq a pak se guilda začala rozpadat 5.Předchozí gilda: Children of Lordaeron ,Důvod odchodu: Odešel jsem nerad, ale po rozpadu jsem byl většinou jediný online... 6.Proč Galaxy Rangers: rád bych se dostal do UD 7.Čeho chceš dosáhnout v PvE: sním o tom, jestli se zde vůbec zprovozní, že bych se mrknul do ICC 8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): nikdo kromě mě , máš e-mail od acc: ano mám,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty: jenom já 9.Jak jsi na tom s časem na hraní: Jsem na střední škole (IT) učení mam spoustu, ale snažil bych se na co nejvíc raidů udělat čas 10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: Warynian Jsme PRO-ozvi se ingame |
| | | taupi Anonymní
| Předmět: Re: Přihlášky do gildy (podat přihlášku) Fri Jan 06, 2012 10:16 pm | |
| 1.Nick postavy: Taupiik 2.Věk hráče:18 3.Rasa: night elf-rogue pvp a pve talenty a eq. 4.Zkušenosti s wow:3 mesice pařim 5.Předchozí gilda: nic 6.Proč Galaxy Rangers:sem tu prvně hraje tu kámoš a říkal že jste dobrá gilda 7.Čeho chceš dosáhnout v PvE:dobrých kvalit 8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc):Wasi má přístup 9.Jak jsi na tom s časem na hraní:když je čas ale spíš na večír 10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick:Wasi,Dejsinka |
| | | Lyrocyon Anonymní
| Předmět: Lyrocyonne Sat Jan 07, 2012 5:27 pm | |
| 1.Nick postavy: Nick altů: Lyrocyonne, Dajw , Dejw , atd 2.Věk hráče: 17 rokov 3.Rasa: ,povolaní: ,specializace: ,dual specializace: Draenei , Hunter , MM , Survival , rozmyslam vyskusat support BM 4.Zkušenosti s wow: , předchozí patche: ,úspěchy v gildách kde jsi působil/a: hram na Narniase od TBC , prva guilda Blood Shadows - cele TBC , druha guilda For FUN - zatial prva guilda na WoTLK , na TBC klasika nejake tie SSC , plno Karazhanov na WoTLK , ako raid leader po Mimirona v 10 , po Mimirona takisto v 25 aj nejaky ten hardmodik 5.Předchozí gilda: ,Důvod odchodu: For FUN absolutne komunisticke vedenie , neochota , stale naxx 25 aj zo zacatim id , rozpadava sa , aby niekto nieco dosiahol musi byt absolutny vritolez , zla atmosfera , proste cisty komunizmus , trpel som to ale dosli mi nervy 6.Proč Galaxy Rangers: poznam tu nejakych ludi , pokecal som s nimi v dalarane a mam chut sa pripojit k vam 7.Čeho chceš dosáhnout v PvE: v PVE chcem dosiahnut aby cela guilda pokorila toho najtazsieho bossa 8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): , máš e-mail od acc: ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty: jedine ja , mam e-mail, nikdy nehral zanu nikto iny 9.Jak jsi na tom s časem na hraní: som flexibilny takze ak to budem vediet dopredu zariadim sa 10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: asi najviac Lauronika Jsme PROTI |
| | | Werth
Poèet pøíspìvkù : 684 Join date : 09. 03. 10
| Předmět: Re: Přihlášky do gildy (podat přihlášku) Sun Jan 08, 2012 2:10 pm | |
| taupi
Jsme PRO-ozvi se ingame | |
| | | Tmay Anonymní
| Předmět: Prihláška Mon Jan 09, 2012 10:41 pm | |
| 1.Nick postavy: Angellina Nick altů: Qkvaterpipe 2.Věk hráče: 15 3.Rasa: ,povolaní: ,specializace: ,dual specializace: Nightelf Druid,Restoration Dual : Balance 4.Zkušenosti s wow: , předchozí patche: ,úspěchy v gildách kde jsi působil/a: Tbc & WotLK.Pôsobil som v guilde s pred pol roka Soul of Darkness & Libertas ako dmg s Altom. 5.Předchozí gilda: ,Důvod odchodu: Soul of Darkness.Bohužial rozpad... 6.Proč Galaxy Rangers: Ste známa guilda,mate dobrý progress.. 7.Čeho chceš dosáhnout v PvE: Dlho som hral pve dmg ... Láka ma pve healing..Chcem dosiahnuť eq a healing skill. 8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): , máš e-mail od acc: ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty: Ano môj dobry kamarat,ktory to už nehrá.. mail mam ale trocha mam problém s vygenerovaním hesla.Už sa to rieši. 9.Jak jsi na tom s časem na hraní: Teraz mám školu.Takže nič neslubujem.Ale cca od 18 do 22 hodiny.Aspon 3-4 dni do týždna.Cez víkend mám viac času... 10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: Nie iba vášho stareho člena Nighthera..stary známi... |
| | | Werth
Poèet pøíspìvkù : 684 Join date : 09. 03. 10
| Předmět: Re: Přihlášky do gildy (podat přihlášku) Tue Jan 10, 2012 9:11 pm | |
| | |
| | | Gezicht Anonymní
| Předmět: Priest SH/holy Mon Jan 16, 2012 9:42 pm | |
| 1.Nick postavy: Nick altů: Nightface, Tukwa (pak cca 10 charu 65lvl + na uskladnovani bordelu ) 2.Věk hráče: 21 3.Rasa: ,povolaní: ,specializace: ,dual specializace: Night elf, Priest SH/holy 4.Zkušenosti s wow: , předchozí patche: ,úspěchy v gildách kde jsi působil/a: Jinde nez na OG sem nikdy nehral ale tu uz hraju ctvrtym rokem. Na TBC sem byl nejdal v KZ, ZA a snad i jednou Gruula za fekal druida ktery byl drive muj main v guilde Angels. Pri nahozeni WOTLK jsem se dostal k priestovi kterej me chytl a uz nepustil. Ulduar mam prochozenej k Vezaxovi na normal mody ale par taktik na HM znam a zbytek skouknu na YouTube. 5.Předchozí gilda: ,Důvod odchodu: GoD neodesel bych kdybi se to 14dni po mem prijeti nerozpadlo Predtim NU a to jsem leavnul kvuli spusobu skladani raidů a nejmenovane osobe z vedeni co kuli utrhnute mobce na trashi vam vynadal do cu*aků a kicknul z raidu. 6.Proč Galaxy Rangers: Svejch 4,6K GS afkovanim v Dala nevyuziju a raidovat s worldem mne nebavi. Rad bych vam pomohl z progressem Ulduaru a blizicim se ToC. A co jsem koukal na vase moviecka tak nejste zadny lamy 7.Čeho chceš dosáhnout v PvE: Hlavne si dobre zahrat a zabit Lich Kinga preci ! 8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): , máš e-mail od acc: ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty: Ucet jsem dostal od kamarada pri prechodu na WOTLK protoze jeho PC je spis kalkulacka a nerozchodil to. Email mam a jsem si jisty ze acc a pass uz si ani nepamatuje 9.Jak jsi na tom s časem na hraní: Online byvam cca od 13:00 do tech 04:00 10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: Nikdo mne ted nenapada akorat Ashbringera si pamatuju z TBC . Ale buh vi, kazej ma 10 dalsich altu a kdo se v tom ma vyznat 11. Neco o sobě Jmenuju se Petr, bydlim cca 5km od Temelina a jsem silny kurak konopi, coz trochu ovlivnuje gramatiku jinak normalni typek co si rad zanoliferi . Od nasazeni wotlku tj. cca rok a pul mam 133d played a svoji class ovladam myslim si dobre. To jest asi vse, a predem dekuji za kladne odpovedi edit: pro |
| | | warlinge Anonymní
| Předmět: Re: Přihlášky do gildy (podat přihlášku) Tue Jan 17, 2012 2:10 am | |
| 1.Nick postavy: Warlinger 2.Věk hráče: 26 3.Rasa: Dwarf ,povolaní: Paladin ,specializace: Retribution 4.Zkušenosti s wow: Zacinam, moje prvni wowko 5.Předchozí gilda: 6.Proč Galaxy Rangers:Doslechl jsem se o vas od kamose, co za vas hraje a pel na vas samou chvalu 7.Čeho chceš dosáhnout v PvE: 8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc):Jen ja , máš e-mail od acc: ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty:Ne 9.Jak jsi na tom s časem na hraní:Obvykle aspon 3x tydne spis vic nez min 10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick:Rek mi o vas Prejt
/edit: Pro - přijat
|
| | | Merox Anonymní
| Předmět: Re: Přihlášky do gildy (podat přihlášku) Wed Jan 18, 2012 12:26 pm | |
| 1.Nick postavy: Merox Nick altů: Nerdox 2.Věk hráče: 11 .. 3.Rasa: Dwarf 4.povolaní: Hunter 5.specializace: LW , INS ? 6.dual specializace: MM/BM 7..Zkušenosti s wow: , předchozí patche: ,úspěchy v gildách kde jsi působil/a: Ujdú,len wotlk,nebol som zatial v žiadnej gilde kde sa chodili raidy 8.Předchozí gilda: ,Důvod odchodu: The Fallen Angels nechodili sa raidi ani nič... 9.Proč Galaxy Rangers: Lebo mám tam brata a vidím že chodíte stále nejaké raidy. 10.Čeho chceš dosáhnout v PvE: Mať čo najlepší eq,velké dps atd. 11.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): , máš e-mail od acc: ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty: dobrá,ja a brat. áno mám 12.Jak jsi na tom s časem na hraní: hrám dlho ako môj brat 13.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: najlépe znám hráča Eryx, je to môj brat. /proti - nezlob se ale naše raidy trvají často přes 22 hodinu, nevěřím že by jsi mohl být tak dlouho vzhůru, navíc měl by jsi nejdřív trošku poznat raidy když už chceš do gildy aktivní v progresu na servru, nabrat víc zkušeností |
| | | MAESTRUS
Poèet pøíspìvkù : 1 Join date : 20. 01. 12
| Předmět: Prihlaska Fri Jan 20, 2012 7:05 pm | |
| 1.Nick postavy: MAESTRUS 2.Věk : 16 3.Rasa: MAGE tailoring 4.Zkušenosti s wow: hral som vsetky wowka okrem clasicu 5.Předchozí gilda: --- 6.Proč Galaxy Rangers: Poznam Ventiho on mi vas doporucil 7.Čeho chceš dosáhnout v PvE: vsetko co pojde 8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): nikto len ja 9.Jak jsi na tom s časem na hraní: po skole mam vlasne cas 3+ hodin 10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: Ventilator
edit: PRO | |
| | | kostaH Anonymní
| Předmět: přihláška hunter Tue Jan 24, 2012 12:01 am | |
| 1.Nick postavy: Nick altů: Main Kostahunter (hunter 80) , Alt Chrom (DK 80) 2.Věk hráče: 19 3.Rasa: ,povolaní: ,specializace: ,dual specializace: Night elf, hunter, Leatherworking (full), Enchanting (full) 4.Zkušenosti s wow: , předchozí patche: ,úspěchy v gildách kde jsi působil/a: PreTBC, TBC guilda The gladiators of death všechny 25 raid FC, Wotlk Naxx (10,25 FC), 10man raidy FC, UD (10 FC) 5.Předchozí gilda: ,Důvod odchodu:The gladiators of death- rozpad guildy 6.Proč Galaxy Rangers: kámoši 7.Čeho chceš dosáhnout v PvE: požitek hry a boznávání nových bossů 8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): , máš e-mail od acc: ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty: Pořád sem to já =) už od 1lvlu všechny udaje k uctu mám 9.Jak jsi na tom s časem na hraní: po práci casu dost 10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: Lariel kundička moje edit: Pro |
| | | Barenz Anonymní
| Předmět: prihlaska Tue Jan 24, 2012 11:52 pm | |
| 1.Nick postavy: Barenz 2.Věk hráče: 20 3.Rasa: ,povolaní: ,specializace: ,dual specializace: dwarf priest : SH / holy 4.Zkušenosti s wow: , předchozí patche: ,úspěchy v gildách kde jsi působil/a: hraju wow 6 let na tomtu serveru jsem zacinal 5.Předchozí gilda: ,Důvod odchodu: driv jsem byl v NU odchod byl jsem vyhozen zacal jsem si delat tuto postavu proto jsem tehda na mainovi skoro vubec nebyval... 6.Proč Galaxy Rangers: rika jse o vas ze jste borci ze davate zla tak chci bejt taky jeden z tech bombardaku 7.Čeho chceš dosáhnout v PvE: chci si projit hru tak jak se ma a ne byt porad na stejny primce jako doted ... 8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): , máš e-mail od acc: ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty: nikdo nezna heslo a tato postava je jen moje ;-) 9.Jak jsi na tom s časem na hraní: kdyz uz se dohrabu do skoly tak od 15 hodiny jsem plne funkci kazdy den kdyz se nedostanu tak cely den ;-) 10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: Nightface je muj kamos jak ve hre tak i v realu muzete se zeptat jeho co vam povi ;-) edit: jsme pro ozvi se ingame pls |
| | | Worker
Poèet pøíspìvkù : 1 Join date : 25. 01. 12
| Předmět: Re: Přihlášky do gildy (podat přihlášku) Wed Jan 25, 2012 8:00 pm | |
| 1 NICK: Works 2 VEK: 14 zachvilu 15 3 RASA: Night Elf 4 POVOLANIE: Death Knigth 5 Nevim precoby som mal odist. 6 Specializacie: ziadne 7 Proc: Zaujala ma a chcem mat uz niaku guildu. 8 Nikdo nema pristup e-mail mam nebol nikdo na nom. 9 3-6h cez tyzden a cez vyken 10-13h 10 Ani nie.
edit: Zamítnuto | |
| | | wenka Anonymní
| Předmět: prihlaska Wed Jan 25, 2012 9:52 pm | |
| nick : wenka class : priest rasa : draenei level : 80 talenty shadow/disko 13/0/58 profese : ins,herb,mining,bs a vic mam vice postav
skusenosti : wow hraju tak 2 roky mam skusenosti s naxxem , os , eoe , voa , a s hero dungeonu jsem pvp aji pve skusenosti s classou : mam skusenosti s nejakyma addonama jako EPGP. tedka jsem doexpil priesta takze jeste nemam equip ale mam vic postav . v priestovy se docela vyznam
edit: no tak disco by se nám možná i hodil, docela jsi odflákl přihlášku tak to dopln pls:
1.Nick postavy: Nick altů: 2.Věk hráče: 3.Rasa: ,povolaní: ,specializace: ,dual specializace: 4.Zkušenosti s wow: , předchozí patche: ,úspěchy v gildách kde jsi působil/a: 5.Předchozí gilda: ,Důvod odchodu: 6.Proč Galaxy Rangers: 7.Čeho chceš dosáhnout v PvE: 8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): , máš e-mail od acc: ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty: 9.Jak jsi na tom s časem na hraní: 10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Přihlášky do gildy (podat přihlášku) | |
| |
| | | | Přihlášky do gildy (podat přihlášku) | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|