Galaxy Rangers
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gildovní fórum

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Přihlášky do gildy (podat přihlášku)

Goto down 
+46
Arremes
panburhan
Bukca
Xernetar
Nasty
Ancient
rakeww
Marlonek14
Quitko
Barjakloo
Bymbasik
Suffer1
wAren
Blizzik
Youngman
Achse
Martynin
Brea
Nimo
rottingchrist
Priesteq
Hosinga
kaile1
Legolaser
Worker
MAESTRUS
Frozenblood
keleo
Roron
Nubira
Adesia
Sonny
MeErtY
Apphro
Mates
Warynian
crift
Nuva
Soxis
Haliax
aidy
Palastor
gisell
Gromf
Denca
Werth
50 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13  Next
AutorZpráva
Lego
Anonymní

Přihlášky do gildy (podat přihlášku) - Stránka 4 Empty
PříspěvekPředmět: Legolaser - Mage   Přihlášky do gildy (podat přihlášku) - Stránka 4 EmptyThu Oct 27, 2011 1:52 pm

1a. Nick postavy: Legolaser
1b. Nick altů: Snovvsong (DK tank 80 4100gs), Lifebringer (Druid heal 80 3000gs), Dragonflame (Shaman 51)
2. Věk hráče: 19, v květnu 20
3. Rasa: ,povolaní: ,specializace: ,dual specializace: Human, Mage, Arcane 57/3/11 (PvE 4370gs), frost (PvP)
4. Zkušenosti s wow: , předchozí patche: ,úspěchy v gildách kde jsi působil/a: víc jak 3 roky zkušeností, hraju od dob tbc 2.4.3, na narnu něco málo přes rok, v AD jsem byl veterán cca pul roku
5. Předchozí gilda: ,Důvod odchodu:AD (víc jak půl roku, kickli me kvuli totalne zasekanemu compu (0,1 fps -> low dps) a wipu na vezaxovi, ted uz mam preinstalovano a mam zase 15+ fps na raidu), pak krátce ToTS a týden v Immortal Outlaws které se rozpadlo
6. Proč Galaxy Rangers: Zdáte se být guilda s dobrým vedením co si umí sjednat morálku, mněl jsem tu čest popovídat si s jedním vaším členem a byl spokojený s vaší guildou a podle progressu je vidět že nejste žádné lamy nebo lowky
7. Čeho chceš dosáhnout v PvE: zprogressovat celý UD 10/25, časem i ICC
8. Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): přístupové údaje zásadně nikomu nedávám, máš e-mail od acc: ano mám,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty: vždy jen já
9. Jak jsi na tom s časem na hraní: prakticky každej den od cca 15:00 do 00:00, ve středu možná jen do 23:00 (ve čtvrtek musim vstávat dřív), o víkendu nonstop
10. Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: Nathan mi vás doporučil, Majda se mnou byla dlouhou dobu v AD a pár lidi je mi povědomejch ze všedního života a world chatu

/edit: radi te prijmeme abys posilil nase rady

Návrat nahoru Goto down
Sinerath
Anonymní

PříspěvekPředmět: Přihláška   Přihlášky do gildy (podat přihlášku) - Stránka 4 EmptyThu Oct 27, 2011 9:08 pm

1.Nick postavy: Nick altů: Sinerath (main Serenitas)
2.Věk hráče: 20
3.Rasa: ,povolaní: ,specializace: ,dual specializace: Draenei Shaman Ele/Resto
4.Zkušenosti s wow: , předchozí patche: ,úspěchy v gildách kde jsi působil/a: aktivně ve VA, hraju od TBC
5.Předchozí gilda: ,Důvod odchodu: VA maina tam mam pořád
6.Proč Galaxy Rangers: Kvůli srandě co slišim od kámoše na TS
7.Čeho chceš dosáhnout v PvE: maximální množství achiwmentů
8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): heslo generované, jen já, email k acc mam
9.Jak jsi na tom s časem na hraní: vysokoškolák na koleji
10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: znám apphro ale nezvládám napsat celej nick Very Happy, Nathan
Návrat nahoru Goto down
Aikime
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Přihlášky do gildy (podat přihlášku)   Přihlášky do gildy (podat přihlášku) - Stránka 4 EmptySat Oct 29, 2011 7:26 pm

Nick:Shadowfire
Vek:13
Human-Lock- main spec Destro pvp,off spec hybrid pve
zkusenosti:taktiky viem na naxx,os, Uld po freyu ale muzu si nastudovat taktiky.
Předchozí gilda:Tears of The Sorrow- caste hadky a nechodili skoro ziadne raidy
Proč Galaxy Rangers: Mam tu kamaratov a chci si zaraidovat
Čeho chceš dosáhnout v PvE:Chci si jenom zaraidovat a dosahnut nejaky Congueror EQ
Bezpečnost učtu: Hram tu jen ja , email mam a nikdo nehral za tuhle postavu jen ja.
Jak jsi na tom s časem na hraní:času mam dost hram tu skoro celej den.
Znáš lépe někoho z naší gildy, nick:Lauron,Adesia
Professe: Ins,Eng,Tail

/edit: radi te prijmem destro nam chybi u warlocku
Návrat nahoru Goto down
TheCharl
Anonymní

PříspěvekPředmět: TheCharlie   Přihlášky do gildy (podat přihlášku) - Stránka 4 EmptyMon Oct 31, 2011 6:37 pm

1.Nick postavy: TheCharlie
2.Věk hráče: 19 rokov
3.Rasa: Drenei, povolaní: Shaman ,specializace: Resto
4.Zkušenosti s wow: Bol som vsetko, předchozí patche: Hram na anrne uz do TBC,
5.Předchozí gilda: TOTS ,Důvod odchodu: Nechodenie raidov
6.Proč Galaxy Rangers: Mam tam kamosov
7.Čeho chceš dosáhnout v PvE: Byt najlepsi PVE resto shaman
8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): len ja , máš e-mail od acc: ano ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty: ano ale pred par mesiacmi som si zmenil email heslo proste vsetko
9.Jak jsi na tom s časem na hraní: hram skoro stale
10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick:Adesia Very Happy

edit: nekolik lidi s tebou ma spatnou zkusenost, NEPRIJAT
Návrat nahoru Goto down
Delphi
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Přihlášky do gildy (podat přihlášku)   Přihlášky do gildy (podat přihlášku) - Stránka 4 EmptyThu Nov 03, 2011 12:34 am

1.Nick postavy:Delphi
2.Věk hráče:30
3.Rasa:Draenei,enchanting-full,LW-full,mining, ele-resto
4.Zkušenosti s wow: , předchozí patche: ,úspěchy v gildách kde jsi působil/a:Wow hraji asi 4 roky ale s raidy moc zkušeností nemám neměl jsem zatím možnost hrát v guilde která dává pravidelně 25man raidy.Samozřejmě taktiky na Naxx,OS,VoA znám.
5.Předchozí gilda: ,Důvod odchodu:
6.Proč Galaxy Rangers:Měl jsem možnost jit s některými vašimi členy nějaké dungy a připadáte mi jako pohodová parta lidi
7.Čeho chceš dosáhnout v PvE:Hmm o tom jsem nepřemýšlel ale asi dát Ulduar:)
8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): , máš e-mail od acc: ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty:Na účet mám přístup jen já.
9.Jak jsi na tom s časem na hraní:Plně mi vyhovuje váš raid time ale samozřejmě že tu budu častěji:)
10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick:

Rád bych se stal vaším členem a samozřejmostí je že v připadě přijetí budu preferovat guild akce jako hc,raidy a dávám k dispozici své profese.A v připadě poptávky i změna talentů je možná.

/edit: Vsichni Pro, radi te prijmem do kolektivu
Návrat nahoru Goto down
Mesprite
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Přihlášky do gildy (podat přihlášku)   Přihlášky do gildy (podat přihlášku) - Stránka 4 EmptyThu Nov 03, 2011 11:28 pm

1.Nick postavy: Mesprite ( Restoration Druid 4264GS )
2.Věk hráče:18
3.Rasa:Night Elf
4.Zkušenosti s wow: , předchozí patche: ,úspěchy v gildách kde jsi působil/a:
WoW hraju uz par let.. hral jsem na offiku taktiky znam : Naxx,EoE,OS,UD(par bossu) a ICC+-
5.Předchozí gilda: ,Důvod odchodu:
Blue Dragon = Neochotni lidi, zadna moralka v guilde... je tu dobra asi jenom parta 5-10 lidi.. nic vic..
6.Proč Galaxy Rangers:
Slyšel jsem o vás samé dobré zprávy a tak bych to chtěl zkusit
7.Čeho chceš dosáhnout v PvE:
Určitě zvládnout UD, a kdyby nahodou otevřely ICC tak bych tam konečně využil svoje znalosti z offiku
8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): , máš e-mail od acc: ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty:
Přístup na účet mám jenom já
9.Jak jsi na tom s časem na hraní:
Váš raid time mi vyhovuje, ale asi budu muset končit vždycky v 22+-
10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick:
Neznám

Děkuji za projednání mé přihlášky a kdyžtak mi napište in-game, Děkuji.

/edit: Jsme pro prijeti, jen to ma hacek, v soucasnosti mame 2 restodruidy, bylo by potreba aby jsi byl schopen hrat i v roli dps ?
ozvi se ingame
Návrat nahoru Goto down
Nubira
Anonymní

PříspěvekPředmět: Prihlaska   Přihlášky do gildy (podat přihlášku) - Stránka 4 EmptyWed Nov 09, 2011 9:47 pm

Nick postavy : Nubira
Věk hráče: 16rokov
Rasa: ,povolaní: ,specializace: ,dual specializace: Human , Death Knight , Frost , Unholy
Zkušenosti s wow : Wowko hravam 4roky a za DK 2.5 roka v Guilde som bol maximalne Officer
Předchozí gilda :Odisiel som sam pret ze: Dal som jeden navrh a zastupca GUM ma zacal urazat
Proc Galaxy Rangers? : Celkom Popularna Guilda a je to normalna Guilda o ktoru sa GUM stara aj s ostatnymi hracmi a tak isto sa budem aj ja
Čeho chceš dosáhnout v PvE: Co najlepsie EQ a nabirat nove skusenosti
Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): LEN JA
Máš e-mail od acc: Ano mam
Hrál za tuto postavu někdo jiný než ty: NE
Jak jsi na tom s časem na hraní: Najdem si stale cas a keby ne dam to vopred Vedet
Znáš lépe někoho z naší gildy? ne neznam ale spoznam Smile

/edit: jsme pro, ozvi se nam ingame
Návrat nahoru Goto down
Ipik
Anonymní

PříspěvekPředmět: Ipik   Přihlášky do gildy (podat přihlášku) - Stránka 4 EmptyThu Nov 10, 2011 5:13 pm

1. Ipik
2. 20 let
3. Night elf, Combat talents 19/51/1
4. WoW hraji již přes 2 roky. Před WOTLKEM jsem hrál na TBC
5. Delší dobu jsem nebyl v žádné guildě ( zaměřuji se převážně na PvP ), takže nemohu říci jejich název. Důvod odchodu byla pozdější neaktivita guild.
6. Slyšel jsem na tuto guildu jen chválu, jak v oblasti vedení, tak i hráčů, kteří v této guildě hrají. Hlavní důvod je také velká aktivita guildy.
7. Čeho chci v PVE dosáhnout? Určitě chci hrát pro potěšení z raidů a pobavení při nich. Důležitá je také konverzace při raidech na TS.
Samozřejmně chci dosáhnout nejlepšího PVE eq, jakého budu moct :-)
8. Svůj ACC mám plně zabezpečený a krom mne na něm nikdo nikdy nebyl. Nikdo nezná moje heslo. E-mail od účtu mám pořád schovaný.
9. Nemohu říci přesný čas, kdy budu moct být na WoW. Dělám sportovní karate a mám 5x týdně tréninky + jsem v 1. ročníku na VŠ. Ale určitě se najde hodně času na hraní a raidy.
10. Velice dobře znám hráče Fanna a Duillan ( znám je real ), dále znám hráče Legolaser ( momentálně s ním chodím areny2v2 ).

PS: Můj aktuální PVE eq není nijak úžasný, ale určitě to chci změnit. Profese bohužel žádné nemám, ale rovněž s tím něco udělám Smile

S pozdravem Ipik

/edit , jsme pro, budes nam krotit dudlu Very Happy, ozvi se taky ingame
Návrat nahoru Goto down
TariaaII
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Přihlášky do gildy (podat přihlášku)   Přihlášky do gildy (podat přihlášku) - Stránka 4 EmptySun Nov 13, 2011 5:19 pm

Nick: Tariaa
Level: 80
Class: Mage
Talenty: jelikož mám PVP tak jedu Frost ale není problém nafarmit 1K goldů a koupit dualy ( o to se v podstatě snažím Very Happy )
Rasa: Human(ka)

Předchozí gilda? no.. předchozí gilda je taková neaktivní např. 3 on-line a když už je nás dost na něco tak 3/4 se jim nechce a to mě docela štve a hlavně ty jejich výmluvy ...

Proč Glaxy? jednoduchá otázka protože už jsem u vás byl je to dávno a z nedostatku času ste mě (asi) Leavly z gildy ale teď mám dostatek času protože už nepobýván na Intru Smile a když jsem byl na Intru tak jsem nemohl hrát WoW, kdo byl někdy na Intru musí znát.

Čeho chci dosáhnout v PVE? chtěl bych dosáhnout dokonalosti v Dungách a samozřejmě v setě.

Bezpečnost: za tuhle postavu hrál někdo jiný protože ješte na TBC mě nebavilo Expit tak jsem to nechal jedné "dámě" a ta mi vyexpila na 70 lvl a potom jsem hrál jenom já. Teď 20.11 si chci kompletně změnit celou vizáš i E-mail.

Jestli někoho znám? no tak znal jsem vás a rád bych vás znal nadále.

edit: PROTI - nevzpominame na tebe v tom nejlepsim, hledej stesti jinde
Návrat nahoru Goto down
Joucz
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Přihlášky do gildy (podat přihlášku)   Přihlášky do gildy (podat přihlášku) - Stránka 4 EmptyTue Nov 15, 2011 1:38 am

1. Nick postavy: Joucz
2. Věk 19
3. Night elf, Druid Resto/Balance

4. Zkušenosti s wow: Ud 10,25 Pod yogga
5. Ad- Mensi odreagovani
6.Proč Galaxy Rangers:Dřív jsem si u vas super zahrál...
7.Čeho chceš dosáhnout v PvE:Pořádného progresu v ud 25 s Galaxy
8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): Mam email, pristup na muj ucet nikdo nema..
9.Jak jsi na tom s časem na hraní: Čas mám pořád pokud nejsem v praci a to je od 07:00-15:30
10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: Dalo by se říct že: Dene. Taira, Werth to je myslím old school parta.. Smile

Tak snad je to všechno zatím ahoj předem díky za odpovědi...

/edit: no dost odflakla prihlaska, jeste abych si zjistoval kdo jsi :d , :
no hele moc dobre si pamatujem a prihlasku jakou jsi podal kdyz jsi odsud odchazel, a dost lidi to tu pobourilo a moc se to neslucuje s tim ze se ti tu dobre hralo jak pises , navic o alty nemame moc zajem, vzdy je to jen vetsinou hrac na seznamu gildy
Návrat nahoru Goto down
Meclo
Anonymní

PříspěvekPředmět: přihláška   Přihlášky do gildy (podat přihlášku) - Stránka 4 EmptyTue Nov 15, 2011 5:39 pm

1.Nick postavy: Meclo Nick altů:---
2.Věk hráče:13
3.Rasa:drainei ,povolaní: warrior ,specializace: fury ,dual specializace: arms
4.Zkušenosti s wow: nic moc, ale taktiky znám , předchozí patche: TBC ,úspěchy v gildách kde jsi působil/a: žádné
5.Předchozí gilda: žádná ,Důvod odchodu: ---
6.Proč Galaxy Rangers: hraje u vás bretr a moc si to pochvaluje
7.Čeho chceš dosáhnout v PvE: mít víc GS než Dudla :-)
8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): bratr , máš e-mail od acc: ano ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty: bratr
9.Jak jsi na tom s časem na hraní: jak kdy (ale mám low PC lagy)
10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: Meric (bratr), Duillann, Airok
Návrat nahoru Goto down
Wendor
Anonymní

PříspěvekPředmět: prihlaska   Přihlášky do gildy (podat přihlášku) - Stránka 4 EmptyWed Nov 16, 2011 12:46 am

1.Nick postavy: Wendor
2.Věk hráče:16
3.Rasa:drainei ,povolani:MAG, arcane pve,off frost pvp
4.Zkušenosti s wow:hraji uz pres 1.5 roku,ale porad se mam co učit
5.Předchozí gilda: žadná,hledam guildu už delsí dobu
6.Proč Galaxy Rangers:jsi myslim že mate dobry kolektiv,a chtel bych vam pomoct
7.Čeho chceš dosáhnout v PvE: zlepseni Gs,a srandu pri raidech
8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): jen já
9.Jak jsi na tom s časem na hraní: od :14 h do 22 00..ale muzu jak dlouho chci
10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: zatim neznam nikoho ale rad poznám

/edit: PROTI - dost lidi od nas o tobe nemluvi hezky, zamitnuto
Návrat nahoru Goto down
Nubira

Nubira

Poèet pøíspìvkù : 1

PříspěvekPředmět: Prihlaska    Přihlášky do gildy (podat přihlášku) - Stránka 4 EmptyWed Nov 16, 2011 10:10 pm

1.Nick postavy: Stenkie
2.Věk hráče: 17
3.Rasa: ,povolaní: Druid ,specializace: Feral PVE ,dual specializace: Resto PVP
4.Zkušenosti s wow: , předchozí patche: 2.4.3 ,úspěchy v gildách kde jsi působil/a: Officer v jednej Guilde takze vim oco ide
5.Předchozí gilda: Hammerfall ,Důvod odchodu: Dost neochotny ludia
6.Proč Galaxy Rangers: Lebo som sa dopocul same chvali od jedneho hraca
7.Čeho chceš dosáhnout v PvE: Co najlepsi EQ a stale naberta skusenosti Feral EQ
8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): , máš e-mail od acc: ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty: Len ja
9.Jak jsi na tom s časem na hraní: Tyzdenne tak 5x ale to len docasne budem tam castejsie ale zatial to nejde no
10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: Nubira DK 80LVL

/Edit: přijat - ozvi se ingame
Návrat nahoru Goto down
Roron

Poèet pøíspìvkù : 11

PříspěvekPředmět: Re: Přihlášky do gildy (podat přihlášku)   Přihlášky do gildy (podat přihlášku) - Stránka 4 EmptyWed Nov 16, 2011 10:15 pm

1.Nick postavy: Nick altů: Roron, alti: Masakerka, Tankladin, Narox
2.Věk hráče: 17
3.Rasa: ,povolaní: ,specializace: ,dual specializace: Night elf hunter, Marksman, v offspec surv/bm/pvp prostě free talenty na zkušební buildy
4.Zkušenosti s wow: , předchozí patche: ,úspěchy v gildách kde jsi působil/a: hraju šestým rokem, z uspěch§ v guildách ze začátku first kill grulla 25tky na TB v refusion,
několikrat FC KZ, na wotlku stojí za řeč snad jen progress ulduaru a vyprogresování hodíra tady s GR, U Pipa doma jako tank a RL first quater v UD.
5.Předchozí gilda: ,Důvod odchodu: Numero uno, kick zato že jsem dával přednost guildě, kterou znám osobně a mezi sebou si nenadavaj (u pipa doma)
6.Proč Galaxy Rangers: Znám tu párek lidí, poměr přatelské atmosféry a progresu je tu prý dost vyrovnaný a to na vysoké urovni.
7.Čeho chceš dosáhnout v PvE: sejmout co pujde, helfnut s 25tkami progresem, nabidnout sve profese
8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): , máš e-mail od acc: ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty: Palastor, RL of galaxy rangers.
9.Jak jsi na tom s časem na hraní: No omezim ho asi kvuli škole, starší hráči budou vědět.
10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: Palastor, Taira, Dene, Mira, Rýša(kterej nehraje), a stará parta vyjma wertha.

/edit: Mno Rorone... . Ohlidni se za sebe a zamysli se co nam spoluprace s tebou prinesla. Ze by jsi nam nejak obzvlast pomahal to se rict neda, pribyl proste clovek do raidu. Naopak pamatuju na par velice vtipnych wipu kdyz k nam napochodoval jako tank. Pamatuju jak si nekolikrat dokazal rozhadat raid i zkazit naladu v nem. Pamatuju i na chvile kdy ty sam proti 9 lidem z raidu kteri ti neco rikaji a ty si furt vedes svou, nenechas si nic rict, vis to nejlip proste. Pamatuji si i na momenty kdy mi kdosi rikal ze odejde z gildy kvuli tobe (myslim se nestalo).
Nejsi zlý nebo kdovíco jinýho špatnýho, ty s moji povahou a i s povahou jinych (zejmena mužskych) osob si proste nesedí. Nic víc v tom není, jen já se musím starat o všechny lidi v gildě, takže i kdyby jsi neseděl jednomu člověku musím nad tím přemýšlet a nějak to řešit. Už tva přihláška vzbudila reakce, a ne takový: "jo, toho berem".
A i musim myslet na sebe, nechci každej den chodit do kolektivu a vymýšlet pro něj plany, řešit problemy atd. v kterým mi bude někdo nevyhovovat tak že budu přemejšlet jak se mu vyhnout.
Píšeš že jsi jiný, že jsi se změnil. Nezměnil, jsi furt starý Roron ktery se s každým dohaduje, každemu furt ukazuje že něco ví a kolik toho ví. Stále se pleteš do věcí který by jsi mohl vynechat.
Ted možna budeš naštvaný za tu upřímnost, mno ja to taky už nechtěl řešit a nechtěl jsem nad tim další den přemýšlet, takže 1:1.

proste do té doby dokud zde budu GuM - ZAMITNUTO

W.
Návrat nahoru Goto down
Roron

Poèet pøíspìvkù : 11

PříspěvekPředmět: Re: Přihlášky do gildy (podat přihlášku)   Přihlášky do gildy (podat přihlášku) - Stránka 4 EmptyThu Nov 17, 2011 4:01 pm

Roron napsal:
a stará parta vyjma wertha.

upsal jsem se, ma to byt včetně wertha Smile
Návrat nahoru Goto down
Warlock
Anonymní

PříspěvekPředmět: Warlocksvk-Affli lock   Přihlášky do gildy (podat přihlášku) - Stránka 4 EmptyTue Nov 22, 2011 7:09 pm

1.Nick postavy:Warlocksvk Nick altů:Cargox(bývalý MAIN)Paladin,Nyara Druid,Foulie Shaman,Miex mage...etc Ale většina je neaktivních.
2.Věk hráče:18let
3.Rasa:HUMAN ,povolaní:WARLOCK ,specializace:AFFLICTION ,dual specializace:DEMONOLOGY(destro)
4.Zkušenosti s wow:cca 6let působení na Onlinegamers , předchozí patche:TBC hrával jsem už na sargerasu kdysi se progresovalo KARa =D ,úspěchy v gildách kde jsi působil/a: Úspěchů bylo celkem hodně ale ty které vás budou asi nejvíce zajímaj je FC UD včetně HM na 10 manu a FC na 25 manu
5.Předchozí gilda: ,Důvod odchodu:Nebaví mě poslouchat když někdo neustále někde nadává a sám poté chybu nepřizná..Nikdy sem nebyl z guildy KICKNUT
6.Proč Galaxy Rangers:Za všechno může Lárinka ! ne tak podle přihlášek sem usoudil že v té guildě hraje mírně mladší generace pod kterou si představuju více klidu a méňě toho nadávání.A nejste guilda,která prostě nemá smysl,aspoň se snažíte.
7.Čeho chceš dosáhnout v PvE:Já už vesměs všeho dosáhl (byl sem první dmg meteru když všichni umřeli!) =D Ne tak asi nějákej ten progres a nějákej úspěch např co se HM týče.
8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc):Nikdo krom mě heslo bylo změnené , máš e-mail od acc:ne ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty: Ano hrál Tehdy před x lety hráč PALADINSVK můj velmi dobrý kamarád a Parťák,který už bohužel dávno nehraje.
9.Jak jsi na tom s časem na hraní:Hraju když je čas a toho mám většinou dost viz.Played Cargoxe cca 150 days + alti
10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick:Lárinka pomáhal sem mu =P dále Shadowfire a určitě se někdo další najde =)

/edit: Přijat
Návrat nahoru Goto down
keleo

Poèet pøíspìvkù : 1

PříspěvekPředmět: Re: Přihlášky do gildy (podat přihlášku)   Přihlášky do gildy (podat přihlášku) - Stránka 4 EmptyWed Nov 23, 2011 12:15 am

1.Nick postavy: Nick altů: Keleo
2.Věk hráče: 13
3.Rasa: ,povolaní: ,specializace: ,dual specializace: Gnome, warlock, DEmo,Afli na pvp
4.Zkušenosti s wow: , předchozí patche: ,úspěchy v gildách kde jsi působil/a: Ja hral uz na normale ale vecinou som expil altov jen na wotlk sem zacal chodit raidi
7.Čeho chceš dosáhnout v PvE: Zlepsit se v svem DMG
8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): , máš e-mail od acc: ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty:Na iba ja
9.Jak jsi na tom s časem na hraní: Vecinou hravam dlho ale dakedi sa na PC nedostanem ale to je iba niekdi som aktvini skoro stale Smile
10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: poznal som mesprite

/edit: nepřijat
Návrat nahoru Goto down
Calerion
Anonymní

PříspěvekPředmět: hi   Přihlášky do gildy (podat přihlášku) - Stránka 4 EmptyThu Nov 24, 2011 8:25 pm

Nick postavy: Calerion Nick altů: Lethia,Palman
Věk hráče:18
Rasa:Draenei(shaman/elemental) ,specializace:Tail/encha ,dual specializace:ele/PvP->ele/PvE
Zkušenosti s wow: , předchozí patche:hraju WoW od Classiku 1.12.1 ,úspěchy v gildách kde jsi působil/a: zástupce
7.Čeho chceš dosáhnout v PvE: mít dobrý eq a být užitečný PvP me neak prestalo bavit...
8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc):1 ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty: ano Blbajs
9.Jak jsi na tom s časem na hraní:od 15:30 do (jak kdy)
10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick:Blbajs(i osobne) ,Lauron

Hraju 6let WoW Tbc sem moc raidy neznal ... Wotlk to nahradilo...za svou classu znalost mám...

/edit: jsme pro přijetí, ozvi se ingame pls
Návrat nahoru Goto down
SamuWell
Anonymní

PříspěvekPředmět: prihlaska   Přihlášky do gildy (podat přihlášku) - Stránka 4 EmptyFri Nov 25, 2011 9:59 pm

nick:Samuwell
class:hunter
rasa:night elf
level:80
talenty:survival
cas: s casom je to u mna trochu obmedzene lebo chodim na gympel...ale piatky soboty naplno
skusenosti:s wotlkom sa este len stotoznujem ale som ochotny sa vsetky taktiky nabiflit study hram wowko asi 3-4 roky od vanilly cez TBC a niekolko mesiacov hram wotlk.
bezpecnost: heslo ma viac ako 6 znakov, nepozna ho nik iba ja
chcem dosiahnut hlavne pekny PvE eq byt uzitocny dmg a bavit sa hrou
K vasej guilde ma priviedol moj spoluziak Palastor ktory ma priviedol aj na wotlk

/edit: prijat - ozvi se ingame
Návrat nahoru Goto down
Dajjw
Anonymní

PříspěvekPředmět: prihláška   Přihlášky do gildy (podat přihlášku) - Stránka 4 EmptySat Nov 26, 2011 7:56 pm

1.Nick postavy: Nick altů: Dajjw, Dejw , Rekar
2.Věk hráče:17
3.Rasa: ,povolaní: ,specializace: ,dual specializace: Night Elf, Hunter , MM , BM - pve
4.Zkušenosti s wow: , předchozí patche: ,úspěchy v gildách kde jsi působil/a: 2.4.3 az po Cata, GoD - 3 roky - potom som prestal hrať
5.Předchozí gilda: ,Důvod odchodu: equip som nazbieral zatial na GDKP , ale hladam nejaku stálu guildu
6.Proč Galaxy Rangers: prijdete mi celkom v pohode, tak by som to rad skusil Smile
7.Čeho chceš dosáhnout v PvE: samozrejme pokorit Lich Kinga?
8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): , máš e-mail od acc: ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty: len ja , mam email od acc, nie hral som za nu len ja
9.Jak jsi na tom s časem na hraní: dokazem sa prisposobit , ak by mi to nevyhovovalo , tam predom vediet
10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: nie nepoznam nikoho

/edit: ahoj, huntu máme nedostatek, ozvi se ingame, PRO
Návrat nahoru Goto down
Angorka
Anonymní

PříspěvekPředmět: Zdravim   Přihlášky do gildy (podat přihlášku) - Stránka 4 EmptyFri Dec 02, 2011 6:43 pm

1.Nick postavy: Angorka
2.Věk hráče: 16
3.Rasa:Human ,povolaní: Paladin ,specializace: Holy ,dual specializace: Retri
4.Zkušenosti s wow: , předchozí patche: 2.4.3 , 3.3.5a ,úspěchy v gildách kde jsi působil/a: U pipa Doma , Tears of the sorrow , angels of darkness .
5.Předchozí gilda: ,Důvod odchodu: Slabe raidovany
6.Proč Galaxy Rangers: Slušni hráči
7.Čeho chceš dosáhnout v PvE: Nejde len o pve , ide o dobru partiu v guilde..
8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): 0, máš e-mail od acc: Ano ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty: Nie
9.Jak jsi na tom s časem na hraní: Pondelok - Štvrtok - 19:00:21:30 , Piatok - Nedeľa - 19:00:23:00+
10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: Neznám

/edit: Jsme PRO, ozvi se ingame
Návrat nahoru Goto down
nottor
Anonymní

PříspěvekPředmět: Resto/cement   Přihlášky do gildy (podat přihlášku) - Stránka 4 EmptySat Dec 03, 2011 1:14 am

1.Nick postavy:Nottorious Nick altů:Nemám alta
2.Věk hráče:17
3.Rasa:Dranei ,povolaní:Shaman ,specializace:Resto ,dual specializace:Cement
4.Zkušenosti s wow:taktiky Od naxxu až po Ulduar , předchozí patche:hrám od 2.4.3-3.3.5 ,úspěchy v gildách kde jsi působil/a:nevíc asi General v UD
5.Předchozí gilda:Žádna Postavu som si kupil za OG ,Důvod odchodu:
6.Proč Galaxy Rangers:Rada od pár ludí od nas ktorý hraju na narniase,dobrá pohodová guildy
7.Čeho chceš dosáhnout v PvE:Vyborne vysledky nic velké hlavne že to dávame
8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc):Iba já , máš e-mail od acc:Áno mám ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty:Nehral
9.Jak jsi na tom s časem na hraní:Niesom obmedzený časom,budem hrať pokým budem potrebný
10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick:Nie nepoznám

/edit: Jsme PRO, ozvi se ingame
Návrat nahoru Goto down
Ventilat
Anonymní

PříspěvekPředmět: Prihlaska   Přihlášky do gildy (podat přihlášku) - Stránka 4 EmptySun Dec 04, 2011 12:50 pm

1.Nick postavy:Ventilator, Alty nemam
3.Rasa: Human ,povolaní: Paladin ,specializace:Holy ,dual specializace: Holy/Retri
4.Zkušenosti s wow: hram asi 3 roky , předchozí patche:2.4.3, 3.3.3a a 3.3.5a ,úspěchy v gildách kde jsi působil/a: par krat Naxx 25FC a Naxx 10 FC, taktiky poznam asi vsetky, ak nie, nieje problem naucit sa.
5.Předchozí gilda:nemal som. ,Důvod odchodu:
6.Proč Galaxy Rangers: PvE guilda, hlavne preto,
7.Čeho chceš dosáhnout v PvE: Teamovu pracu, kopec srandy a kusok EQ Wink
8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): iba ja , máš e-mail od acc: ano ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty: je z Aukcie.
9.Jak jsi na tom s časem na hraní: Casu mam dost.
10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: nikoho :/

/edit: Jsme Pro - ozvi se ingame
Návrat nahoru Goto down
Sturr
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Přihlášky do gildy (podat přihlášku)   Přihlášky do gildy (podat přihlášku) - Stránka 4 EmptyFri Dec 09, 2011 8:39 pm

1.Nick postavy: Sturridge
3.Rasa: Gnome ,povolaní: Mage ,specializace: Arcane
4.Zkušenosti s wow: hraju asi 2 roky , předchozí patche:2.4.3, 3.3.5a ,úspěchy v gildách kde jsi působil/a: progres UD 10...pár bosů...jinak naxx 10..naxx 25..Voa..EoE atd..Very Happy
5.Proč Galaxy Rangers: PvE guilda, dobré ohlasy
6.Čeho chceš dosáhnout v PvE: Legraci..kousek toho eq a spolupráci a pomáhání s navzájem
7.Jak jsi na tom s časem na hraní: Denně na wow Very Happy
8.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: Ashbringerr (býval u vás)

Díky za odpověď Smile

edit: Nemyšleno vážně
Návrat nahoru Goto down
Underfox
Anonymní

PříspěvekPředmět: Celyn - Mage   Přihlášky do gildy (podat přihlášku) - Stránka 4 EmptySat Dec 10, 2011 1:38 am

1.Nick postavy: Celyn Nick altů: Underfox, Jeloz
2.Věk hráče: 19
3.Rasa: Gnome, povolaní: Mage, specializace: Arcane (57-3-11) , dual specializace: Fire (0-53-18) – obojí pve
4.Zkušenosti s wow:, předchozí patche: ,úspěchy v gildách kde jsi působil/a: WoW hraju cca 5 let, převážně na tomto serveru. Do této chvíle jsem se věnoval pouze pvp, ale jelikož jsem v pvp dosáh všech svých osobních cílů, tak bych chtěl začít s pve. Znalost taktik tedy moc nemám, ale jsem ochoten se je naučit, abych vás nebrzdil.
5.Předchozí gilda: Galaxy Rangers ,Důvod odchodu: Kick – moje neaktivita.
6.Proč Galaxy Rangers: Známé prostředí, pohoda a kvalita.
7.Čeho chceš dosáhnout v PvE: Rozšířit si obzory a být užitečný v raidech.
8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): Pouze já. , máš e-mail od acc: Ano. ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty: Ne.
9.Jak jsi na tom s časem na hraní: Ve hře jsem každý den, s časem na raidy by neměl být problém.
10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: Znám nicky lidí z dob, kdy jsem u vás působil, ale zdravím se občas s Werthem a Tairou.

PS.: Equip postavy je slabý, pokud je to překážkou, tak to respektuji.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Přihlášky do gildy (podat přihlášku)   Přihlášky do gildy (podat přihlášku) - Stránka 4 Empty

Návrat nahoru Goto down

Přihlášky do gildy (podat přihlášku)
Strana 4 z 13Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Galaxy Rangers :: O gildě - Náborové info - Přihlášky - Návštěvní kniha-
Přejdi na: