Gildovní fórum |
|
| Přihlášky do gildy (podat přihlášku) | |
|
+46Arremes panburhan Bukca Xernetar Nasty Ancient rakeww Marlonek14 Quitko Barjakloo Bymbasik Suffer1 wAren Blizzik Youngman Achse Martynin Brea Nimo rottingchrist Priesteq Hosinga kaile1 Legolaser Worker MAESTRUS Frozenblood keleo Roron Nubira Adesia Sonny MeErtY Apphro Mates Warynian crift Nuva Soxis Haliax aidy Palastor gisell Gromf Denca Werth 50 posters | |
Autor | Zpráva |
---|
Blizzik
Poèet pøíspìvkù : 3 Join date : 19. 04. 12 Age : 29 Location : Czech Republic
| Předmět: Re: Přihlášky do gildy (podat přihlášku) Thu Apr 19, 2012 5:56 pm | |
| 1.Nick postavy: Blizzik Nick altů: Tomyshek,Blizzroug 2.Věk hráče: 15 3.Rasa: Dreanai ,povolaní: Hunter ,specializace: Survival(pve) ,dual specializace: BM(pvp) 4.Zkušenosti s wow: Velké protože ho hraju 4 roky...Ale taky nejsem dědvševěd že jo 5.Předchozí gilda: Noční hlídka ,Důvod odchodu: Nechodili 25many a málo lidí s poradným EQ.. 6.Proč Galaxy Rangers: Připadáte mi jako slušná a aktivní guilda podle toho jak jsem sledoval progres. 7.Čeho chceš dosáhnout v PvE: Velkých věcí (zabít Lich Kinga) 8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): Jen já ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty:NE 9.Jak jsi na tom s časem na hraní: Pa,So a Ne+svátky+prázdniny(čas:14:00-max.21:45 nekdy i víc) 10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: Myslím že ne. | |
| | | Blizzik
Poèet pøíspìvkù : 3 Join date : 19. 04. 12 Age : 29 Location : Czech Republic
| Předmět: Re: Přihlášky do gildy (podat přihlášku) Thu Apr 19, 2012 5:59 pm | |
| - Blizzik napsal:
- 1.Nick postavy: Blizzik Nick altů: Tomyshek,Blizzroug
2.Věk hráče: 15 3.Rasa: Dreanai ,povolaní: Hunter ,specializace: Survival(pve) ,dual specializace: BM(pvp) 4.Zkušenosti s wow: Velké protože ho hraju 4 roky...Ale taky nejsem dědvševěd že jo Taktiky znám:OS,EoE,Naxx,celkem UD ale ToC jeste ne.. 5.Předchozí gilda: Noční hlídka ,Důvod odchodu: Nechodili 25many a málo lidí s poradným EQ.. 6.Proč Galaxy Rangers: Připadáte mi jako slušná a aktivní guilda podle toho jak jsem sledoval progres. 7.Čeho chceš dosáhnout v PvE: Velkých věcí (zabít Lich Kinga) 8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): Jen já ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty:NE 9.Jak jsi na tom s časem na hraní: Pa,So a Ne+svátky+prázdniny(čas:14:00-max.21:45 nekdy i víc) 10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: Myslím že ne.
edit: prijat | |
| | | Dorran Anonymní
| Předmět: Přihláška Fri Apr 27, 2012 9:50 pm | |
| 1. Micy 49lvl (main)..Zorro 80(alt) 2. 21 3. Main- Night Elf,Priest,Shadow Alt-Human,Warrior,Arms 4. Hrával jsem na sargeraasu 2.4.3 a následně na Narniasu 2.4.3 v guildě Little Teddy Bears :-),chvilku i na Wotlk(ale jenom chvilku)...za Huntera(Dorann),poté i za Mage(Myrdin-Alt,Tazales) i chvilku za Shamana(mého kámoše Tychondriuse-Psychondriuse)..jinak jsem měl mnoho altů ..takže mám nějaké zkušenosti s každou classou 5. Little Teddy Bears..skončil jsem s wow,začal jsem hrávat nedávno,ale guilda se rozpadla 6. Protože tam znám hodně lidi z LTB (achse,coverman,rezzina atd.) tzn. hrát s dobrou partou tě hra baví o něco více :-) 7. Nových zkušeností ve Wotlk,možnost získání nějakého eqipu,a užít si možnost hrát se skvělou partou lidí 8. Jen já sám,jak na Maina tak i na Alta 9. po večerech i přes den mám hodně času..pokud nejsem v práci na ranní či nanoční..ale myslím si že mám času na wow hodně 10. Achse(Onddiq),Coverman,Rezzina /edit: ukaž nám prosimtě jak to s "mainem" myslíš vážně, zatím progres 0
|
| | | MAmamut Anonymní
| Předmět: :D Sun Apr 29, 2012 3:10 pm | |
| -1.Nick postavy: Nick altů: mamamut alty nemam sem tu hral před tim než se začali kupovat postavi 2.Věk hráče:19 3.Rasa: ,povolaní: ,specializace: ,dual specializace:night elf - druid-bala-a snažim se delat aji heal 4.Zkušenosti s wow: , předchozí patche: ,úspěchy v gildách kde jsi působil/a: wow hraju už od 16 začinal sem na mystiqu pde byll waip postav tak sem se na ne vykašlal a pak dlouho nedal pak sem začal na na narnu jako mamut a jak pak sem ku ukončeni skoli zase nemel moc času hrat anež sem si našel praci tak sem hral jen chvilami v praci sem byl přemluven at du hrat s kolegama na jiny server a ted mam novou praqci a chi hrat opet tu myslim si že znam all taktiky na UD 25 hm a myslim si že ani z TOC by nemel byt problem ikdyž mali nedostatky tam sou 5.Předchozí gilda: ,Důvod odchodu: z bylae guildy sem byl vyloučen kuli dlouhodobe neaktivyte 6.Proč Galaxy Rangers:slyšel sem že o GR že je to jedna zlepšich guild na servu a tak bych si snema chtel pořadne zahrat 7.Čeho chceš dosáhnout v PvE: pořadneho raidovani a nejake te srandy 8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): , máš e-mail od acc: ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty: name nikdo heslo nema nemam to rad 9.Jak jsi na tom s časem na hraní:to by nemel byt problem prace je do 2 a zlada tak do 7 takž ecela noc času snad 10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: ani moc ne už tady sna d neznam skoro nikoho jak se takl koukam /edit: jsem PRO ozvi se pls ingame |
| | | Kelthuza Anonymní
| Předmět: Re: Přihlášky do gildy (podat přihlášku) Mon Apr 30, 2012 7:18 pm | |
| 1.Nick postavy: Kelthuza Nick altů: Nemam 2.Věk hráče: 16 3.Rasa: HUMAN ,povolaní: WARLOCK ,specializace: HYBRID ,dual specializace: Pvp Destro (mozem zmenit affli-hybrid) 4.Zkušenosti s wow: Na tbc som hral 3roky a na wotlku som tak rok ale poznam taktiky na Ud Naxx Eoe OS Voa a Toc prvych 2bosov. 5.Předchozí gilda:Tots ,Důvod odchodu: ale neraidovalo sa tak som odisiel. 6.Proč Galaxy Rangers: Dobra a Pohodova guilda ktora rada raiduje,zabava a chut progressovat. 7.Čeho chceš dosáhnout v PvE: Co nejvic tocit a progressovat co sa da. 8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc):0 , máš e-mail od acc: ANO ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty: NIE 9.Jak jsi na tom s časem na hraní: Raid time stiham okrem piatku vtedy mam trening. 10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: Nie Ps:Mam 4608gs A ostavam s pozdravom . /edit: jsme pro ozvi se online pls |
| | | malfurio Anonymní
| Předmět: prihlaska Fri May 04, 2012 10:36 pm | |
| 1.Nick postavy: Malfurion 2.Věk hráče: 17 3.Rasa: ,povolaní: ,specializace: ,dual specializace: Nelf, druid, balance, resto 4.Zkušenosti s wow: , předchozí patche: ,úspěchy v gildách kde jsi působil/a: naxx fc,ud fc, toc fc - ne na narnu 5.Předchozí gilda: ,Důvod odchodu: lokapals, ziadne raidy 6.Proč Galaxy Rangers: aktivne raidovanie a gilda na urovni 7.Čeho chceš dosáhnout v PvE: FC xD 8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): , máš e-mail od acc: ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty: 9.Jak jsi na tom s časem na hraní: mam na hranie casu dost 10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: nemyslim si
/edit: jsme pro , ozvi se prosim nekomu ingame |
| | | Bringsto Anonymní
| Předmět: Re: Přihlášky do gildy (podat přihlášku) Mon May 07, 2012 8:41 pm | |
| 1. Nick postavy: Judith Nick altů: nerozděluji chary na alty a mainy... pro mne jsou všechny stejně důležité... (ale jinak Bringstorm, Executrix aj.) 2. Věk hráče: no, už to bude 20+, ten čas ale letí... 3. Rasa: kříženec kozy a chobotnice Povolaní: Kouzelnice Specializace: Ledová Dual specializace: multifunkční šaman 4. Zkušenosti s wow: pár raidů uź za sebou mám, no... Předchozí patche: 2.3.3, 2.4.3, 3.3.5 (Narn) Úspěchy v gildách kde jsi působil/a: skoro First Kill Malygose, vítěz Patchwerk Fast Killu 5. Předchozí gilda: myslím, že posledně jsem byl u GotD Důvod odchodu: nebyla chuť a nálada hrát a všechno to tak nějak skončilo 6. Proč Galaxy Rangers: a proč ne? 7. Čeho chceš dosáhnout v PvE: konečně si zahrát za Ledového Kouzelníka 8. Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): momentálně tak 0,5 Máš e-mail od acc: pochopitelně Hrál za tuto postavu někdo jiný než ty: tak specielně za tuto postavu ano, koupena v bazaru na lvlu 70 a doexpena 9. Jak jsi na tom s časem na hraní: podle nálady, resp. jsem schopen u hry prosedět celý den, ale říkám si "proč?". Chci to teď brát už jen jako relax 10. Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: myslím, źe se urćitě najde někdo, s kým se znát budu... /edit: moc hezka slohovka , ozvi se nam ingame jsme PRO |
| | | Shirlexi Anonymní
| Předmět: Le přihláška Tue May 08, 2012 2:34 pm | |
| 1.Nick postavy: Shirlexi Nick altů: tohle je alt, ale hraju za něj častěji než za maina(Frýdek pro ty co to neví) :-) 2.Věk hráče: 18 3.Rasa: ,povolaní: ,specializace: ,dual specializace: dreanei, priest, disco, disco pvp 4.Zkušenosti s wow: , předchozí patche: ,úspěchy v gildách kde jsi působil/a: rozsáhlé, od 2.3.0 po 3.3.5a, velké? :-) taktiky znám všechny, jsem naprosto OP healer co přehealuje IKčko 5.Předchozí gilda: ,Důvod odchodu: Bonfires of the Enclave, neodcházím odtud, chci k vám jen a pouze priesta :-) 6.Proč Galaxy Rangers: Předpokládám, že tohle je jediná otázka, kde se můžu rozkecat o všem okolo.
Upřímně, některým z vás asi bude vadit, že tohle je alt, takže předem říkám, hraju za priesta častěji než za druida, hodlám s ním pravidelně raidovat a všechno okolo. Proč nechci opustit BotE? Byla to guilde ve které jsem vyrostl, tak tam i umřu. Ale toho, že bych nechodil na raidy abych raidoval s main guildou se bát nemusíte, jelikož v BotE je tak 5 aktivních hráčů ;-) Proč GR? V minulosti jsme spolupracovali a já si tu, v což pevně věřím a doufám, nadělal plno přátel. Navíc po rozpadu BotE sem přišli hledat útočiště Connel, Bonox, Sidko a možná ještě další a přece jen ty kluky nechci úplně opouštět :-) Ptáte se, proč jsem si nevybral třeba Adamante Durior, kam šla většina BotE? Odpověď je jednoduchá, v AD to moc hrotí a navíc nemám rád tamní lidi, ukradli mi guildu... U vás hledám pravý opak, pohodový raidování, nechci aby mě někdo nutil chodit raidovat kdy nemůžu a hrozil za neaktivitu v tu dobu kickem z guildy. Hledám právě tu suprovou atmosféru jakou jsme měli v Bonfirech a tu od vás očekávám(nemůžete přece jen všechno očekávat vy ode mě).
7.Čeho chceš dosáhnout v PvE: toho, co Vy budete potřebovat :-) na equipu mi nezáleží 8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): , máš e-mail od acc: ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty: na účet má přístup jediný člověk a to je můj nejlepší přítel, kterému věřím. Můj acc je naprosto bezpečný a kdyby nebyl, mail mám a heslo můžu změnit. Mimoto ten přítel už nehraje a wowko má z počítače smazaný, bůhví jestli má ještě na mě heslo :-) 9.Jak jsi na tom s časem na hraní: skoro každý den krom pondělí, soboty a výjimečných událostí od 19:00 do 22:00, v pátek možná i dýl, o víkendech navíc od 14:00 do 16:00 10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: Snad polovinu guildy, vyjmenovávat nechci, ještě bych na někoho zapomněl :-) ti co mě znají o tom ví :-)
Děkuji za pozornost, Frýdek :-)
/edit: Jo frydku vezmem te k nám radi |
| | | Pitr Anonymní
| Předmět: Pitrsavanger Thu May 10, 2012 2:09 pm | |
| 1.Nick postavy: Nick altů: Pitrsavanger 2.Věk hráče: 23 3.Rasa: ,povolaní: ,specializace: ,dual specializace: human, BS/JWC/ENG, ret pvp, ret pve 4.Zkušenosti s wow: , předchozí patche: ,úspěchy v gildách kde jsi působil/a: Hraju od TBC, gildy - GoH, LTB uspechy: vetsina wipů nebyla moje vina 5.Předchozí gilda: ,Důvod odchodu: GoH - rozpad, LTB - rozpad, takze si to promyslete nez me prijmete ) 6.Proč Galaxy Rangers: prestli tam hraci z LTB a zbyl jsem tu sam samotinky 7.Čeho chceš dosáhnout v PvE: nvm, asi zabit ty velke obludy a mit gear v kterym muzu s hrdosti afkovat pred dala bankou 8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): , máš e-mail od acc: ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty: muj milasek, nikomu ho nepucuju 9.Jak jsi na tom s časem na hraní: casu mam dost, zatim, takze na raidy bych se snazil chodit pravidelne 10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: ashe, cover a nejspis jeste nekdo dalsi, ale nemam prehled o clenech GR /edit: jsme PRO ozvi se pls ingame |
| | | wAren
Poèet pøíspìvkù : 1 Join date : 13. 05. 12
| Předmět: Re: Přihlášky do gildy (podat přihlášku) Sun May 13, 2012 1:43 am | |
| 1.Nick postavy:Entra 2.Věk hráče: 19 3.Rasa: human DK frost/unholy 4.Zkušenosti s wow: Hrál jsem rok druida. V normal ToC gearu + hero doplňky 14k Hps na jinem serveru. Screeny mohu doložit. Full progreesnuty ToCko + pár bossu v ULD a Naxxu. Rok jsem wow nehrál a dostal zase chuť. Mám DKčko a rád bych zkusil něco jiného než support :-). 5.Předchozí gilda: Jiná server. Neshody s GuM. 6.Proč Galaxy Rangers: Rád se podílím na progressech a doufám, že mám této guildě co nabídnout a naopak 7.Čeho chceš dosáhnout v PvE: Jen toho nejlepšího 8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): , máš e-mail od acc: ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty: Ano za tuto postavu hrál někdo jiný, cca rok z5. 9.Jak jsi na tom s časem na hraní: Dokážu se přizpůsobit 10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: Bohužel neznám
/EDIT: Jsme Pro, uroven equipu je sice na naxxu 10 ale tak veřím že to rychle doženeš >↑ ozvi se nam ingame | |
| | | Darksoul Anonymní
| Předmět: Re: Přihlášky do gildy (podat přihlášku) Fri May 18, 2012 10:15 am | |
| 1.Nick postavy: Darksoull Nick altů: Zaras 2.Věk hráče: je mi 20 let 3.Rasa: ,povolaní: ,specializace: ,dual specializace: Gnome warlock-Destro dual affli 4.Zkušenosti s wow: , předchozí patche: ,úspěchy v gildách kde jsi působil/a: ve wow se pohybuji skoro 5 let 5.Předchozí gilda: ,Důvod odchodu: LTB-rozpad 6.Proč Galaxy Rangers: protože v GR je dost lidí z LTB,kde byl dobrý kolektiv 7.Čeho chceš dosáhnout v PvE: pouze kvalitniho PvE 8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): , máš e-mail od acc: ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty: přístup na acc a mail mam pouze já nikdo jiný nikdy tyto chary nehrál 9.Jak jsi na tom s časem na hraní: z důvodu maturity atd ted moc času nemám spíše v nočních hodinách pro více info mne kontaktujte ingame nebo se obraťte na Achse 10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: znam pár lidí z bývalých LTB
/edit: PRO |
| | | Suffer1
Poèet pøíspìvkù : 1 Join date : 23. 05. 12
| Předmět: Prihlaska Wed May 23, 2012 11:38 pm | |
| 1.Nick postavy: Nick altů: Yeyo
2.Věk hráče:22
3.Rasa: ,povolaní: ,specializace: ,dual specializace: Night elf -rogue. Profese jeste zadne nemam, ale budou.
4.Zkušenosti s wow: , předchozí patche: ,úspěchy v gildách kde jsi působil/a: Hraji s mensimi prestavkami nekolik let, ale nepatrim mezi extra zkusene hrace, takze za kazde rady budu rad.
5.Předchozí gilda: ,Důvod odchodu: Zadna nebyla.
6.Proč Galaxy Rangers: Protoze u vas mam kamarada a jste pry parta dobrych lidi .
7.Čeho chceš dosáhnout v PvE: Zadny vyhrazeny cil v pve nemam.
8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): , máš e-mail od acc: ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty: Ke svym osobnim vecem mam pristup jen ja.
9.Jak jsi na tom s časem na hraní: Mam praci kde je spatna casova flexibilnost, ale cas se vzdy najde .
10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: Prejt (muj spolubydlici) | |
| | | Snickers Anonymní
| Předmět: Prihlaška Fri May 25, 2012 12:17 am | |
| 1.Nick postavy: Snickers 2.Věk hráče: 19 3.Rasa: ,povolaní: ,specializace: ,dual specializace: Gnome, Mag, Mining, Tayloring, Engeniring, FA, 4.Zkušenosti s wow: , předchozí patche: ,úspěchy v gildách kde jsi působil/a: tak WoW hrajem už 4 roky hral som na rôznych serveroch ale žiadný ma tak nenadchol ako tento je tu celkom dosť ľudi a t je zaklad. Hral som na TBC ale už dávno teraz hrajem už len WOTLK na servery Narnias. V guildach som posobil väčšinou len PVE ale v tych čo som bol tak sa moc nechodilo len občas a tto je oničom. 5.Předchozí gilda: ,Důvod odchodu: Spomenul som to vyšie 6.Proč Galaxy Rangers: tak vidím že tato guilda bude TOP kedže su tu dobre podmienky na tie prihlašky takže sa nebere hocikto a to je dobre zaujala ma a veľmi rad by som bol v nej. 7.Čeho chceš dosáhnout v PvE: Tak vyborny PvE equip a verím že tam spoznám fajn ludí 8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): , máš e-mail od acc: ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty: Tak nehrl nikto je to moja postava ktorú som si vyexpil od lvlu 1 až po 80 mam svoj mail všetko. Je len moja 9.Jak jsi na tom s časem na hraní: Tak mam už po maturách hrajem pomerne teraz dosť často takže problem nemám sale ked som doma tak si zahrám 10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: Nie to neviem. /edit mno ozvi se mi prosimte ingame na Werth / Lanka spíš večer , rad bych s tebou mluviledit2: pro nezajem zamitnuto |
| | | Legolaser
Poèet pøíspìvkù : 12 Join date : 27. 10. 11
| Předmět: Return of Legolaser Tue May 29, 2012 4:49 am | |
| Zdravim, maturity mam uspesne za sebou a hlasim se z5 do guildy, zacinam zase noliferit Doufam ze je to porad ta stara dobra guilda i po tech mensich potizich (nebo tak to na me aspon pusobilo tady na forku) se kteryma se posledni dobou potykala, prihlasku mam na strane 6 | |
| | | Werth
Poèet pøíspìvkù : 684 Join date : 09. 03. 10
| Předmět: Re: Přihlášky do gildy (podat přihlášku) Tue May 29, 2012 9:33 am | |
| parada lego , gratuluju | |
| | | Milcek Anonymní
| Předmět: Disco Priest Mon Jun 04, 2012 4:23 pm | |
| 1.Nick postavy: Nick altů: Milcekwtf, ostatní chary jsem ''omylem smazal'' 2.Věk hráče: 17 3.Rasa: ,povolaní: ,specializace: ,dual specializace: Dwarf, Priest, Disco/PvP 4.Zkušenosti s wow: , předchozí patche: ,úspěchy v gildách kde jsi působil/a: Na TBC vše fc okrem SWP, na wotlku nic významného, všechno v LTB. 5.Předchozí gilda: ,Důvod odchodu: LTB - rozpadá se 6.Proč Galaxy Rangers: Spousta lidí z předešlé guildy + bych rád za Priesta i PvE. 7.Čeho chceš dosáhnout v PvE: Být v healu před Rezzi Chci si v PvE do noci zaprogressovat. 8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): , máš e-mail od acc: ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty: Hrál za ni můj part'ák z TBC, ale už tu nehraje, takže je to nepodstatné. 9.Jak jsi na tom s časem na hraní: Večer jsem online v podstatě každý den, přes den tolik nehraju. 10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: S Rezzi jsem xpil už na 60, tu znám nejvíc a pak ostatní členy LTB. /edit: prijat |
| | | xerthast Anonymní
| Předmět: přihláška Sat Jun 09, 2012 10:32 am | |
| 1.Nick postavy: xerthastyn 2.Věk : 17 3.Rasa: ,povolaní: ,specializace: ,dual specializace: gnome,mage,arcane ,off spec frost (tailoring,Inscription) 4.Zkušenosti s wow: wow sem hral i clasic a na narniasu hraju dobre 3-4 roky s jednou 6 mesicni prestavkou 5.Předchozí gilda: ,Důvod odchodu: BD nespokojenej sem byl ze 25tka se neslozila jinak nez gdkp a i tak nekdy ne ale na nektere lidi v BD nemuzu rict ani slovo 6.Proč Galaxy Rangers: Doporuceni od pratel,a nadeje na nake pohodove progresovani jak 25tek tak 10tek a snad i pohodovy kolektiv lidi 7.Čeho chceš dosáhnout v PvE:tak hlavne zabavi ae urcite taky nejakeho equipu 8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): , máš e-mail od acc: ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty: nikdo nic, jen ja 9.Jak jsi na tom s časem na hraní: vikendy mam volne a prez tyden si cas udelat dokazu kdyz bude neco duleziteho 10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: Dond
/eid prijat |
| | | mesmer Anonymní
| Předmět: Re: Přihlášky do gildy (podat přihlášku) Sat Jun 09, 2012 3:32 pm | |
| nick: Jenx věk: 22 let class: priest rasa: trpaslik lvl: zatím 25 ale mám heirloomy talenty:shadow Zkusenosti: wow hraju asi 4 roky ale většínou sem hrával na TBC a jen pvp a teďka sem začal hrát wotlk a tady mě baví víc Pve ale nemám s ním moc zkušeností ale rychle se učím a sem snažívý člověk co bych chtěl něčeho v tom PVE dosáhnout |
| | | Morand Anonymní
| Předmět: Prihláška Sun Jun 10, 2012 6:14 pm | |
| 1.Nick postavy: Morand 2.Věk hráče: 24 3.Rasa: ,povolaní: ,specializace: ,dual specializace: Feral druid 4.Zkušenosti s wow: , předchozí patche: ,úspěchy v gildách kde jsi působil/a: VA,LTB 5.Předchozí gilda: ,Důvod odchodu: žiadny dôvod nebol 6.Proč Galaxy Rangers: odporucanie kolektivu z LTB 7.Čeho chceš dosáhnout v PvE: chcel by som lepsiu staffku 8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): , máš e-mail od acc: ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty: top secred 9.Jak jsi na tom s časem na hraní: Viac mi vyhovuju vecerne/nocne hodiny 10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: Vsetkych z LTB a tiez maleho Milceka PS: PvE rad zajdem ale nakolko pracujem popri skole tak by to nebolo az tak casto. Do GR by som chcel ist najma koli kolektivu z LTB a tiez spoznat par novych ludi. |
| | | Werth
Poèet pøíspìvkù : 684 Join date : 09. 03. 10
| Předmět: Re: Přihlášky do gildy (podat přihlášku) Sun Jun 10, 2012 6:46 pm | |
| | |
| | | Tukwa Anonymní
| Předmět: Prosba o znovuprijeti Mon Jun 11, 2012 1:39 am | |
| 1.Nick postavy: Tukwa Nick altů: Nightface 2.Věk hráče: 21 3.Rasa: Night elf ,povolaní: Druid,specializace: Bala, dual specializace: Fekal 4.Zkušenosti s wow: , předchozí patche: ,úspěchy v gildách kde jsi působil/a: Na narnu uz ctvrtym rokem, taktiky znam all 5.Předchozí gilda: ,Důvod odchodu: Byl jsem u vas ale dostal sem kick za neaktivitu bo moje PC doslouzilo a tak sem nemohl hrat. Ted je zas funkcni a rad bych se zas pridal k progressu. 6.Proč Galaxy Rangers: Bylo mi u vas dobre protoze ste guilda na urovni a mate skill a good progress. 7.Čeho chceš dosáhnout v PvE: Hlavne si dobre zaraidovat. 8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): Jen soused co hraje take na serveru ale na ucty si zasadne nelezem, máš e-mail od acc: Ano ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty: Ne 9.Jak jsi na tom s časem na hraní: Normalne odpoledne kazdej den az do noci. Sry za pravopis jo dostal jsi kick za neaktivitu, pak jsme te vzali zpet a ty jsi nakonec leavnul beze slova >ZAMITNUTO |
| | | Skajusik Anonymní
| Předmět: Re: Přihlášky do gildy (podat přihlášku) Thu Jun 14, 2012 12:07 pm | |
| 1.Nick postavy: Nick altů: Skajusik Altou zatial nemam ani neplanujem 2.Věk hráče: 20 rokou 3.Rasa: ,povolaní: ,specializace: ,dual specializace: Elfka,Druid, Feral Dps / Resto / Ench JWC Min 4.Zkušenosti s wow: , předchozí patche: ,úspěchy v gildách kde jsi působil/a: Na tbc som tu hral bol som v guilda Renegades ked si to pametate alebo v Templars of Steel.Skusenosti v Wotlk mam Vsetky este ked som hraval na Offi 5.Předchozí gilda: ,Důvod odchodu: Od kedy som si pravil toho druida tak som nemal ziadnu guildu som cakal kym doepim tak si dam prihlasku . 6.Proč Galaxy Rangers: Si myslim ze su vnej seriozni a rozumny ludia co vedia v raidoch robit za svoje Classi a si rozumiete. 7.Čeho chceš dosáhnout v PvE: Momentalne nemam neviem aky eq chcel by som si ho svami zlepsit a podava vzdy co najlepsi Dps a zdokonalovat sa svami 8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): , máš e-mail od acc: ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty: Na moj ucet nema pristum nikto len ja a tak isto aj na moj email . Nigdy by som nedal svoj ucet nikomu. 9.Jak jsi na tom s časem na hraní: Casu mam kolko chcem a v raidovacich hodinach sa prisposobym 10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: Nepoznam ale rad by som vas spoznal /edit: prijat |
| | | natsume Anonymní
| Předmět: prihlaska Sun Jun 17, 2012 2:23 am | |
| 1.Nick postavy: Nick altů: Natsume 2.Věk hráče: 26 3.Rasa: ,povolaní: ,specializace: ,dual specializace: night elf, ziadne zatial, resto/balance - podla potreby 4.Zkušenosti s wow: , předchozí patche: ,úspěchy v gildách kde jsi působil/a: skusenosti 7 rokov z wow od clasick az dosial LTB 5.Předchozí gilda: ,Důvod odchodu: - 6.Proč Galaxy Rangers: vraj mate pekne babenky v guilde 7.Čeho chceš dosáhnout v PvE: zabavu 8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): , máš e-mail od acc: ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty: 2 - z toho jeden uz nehra a druhy je mrtvy lebo mi potiahol goldy XD 9.Jak jsi na tom s časem na hraní: no dost biedne ale zlepsuje sa to 10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: Rezzinku
eidt:prijat |
| | | Korx Anonymní
| Předmět: Přihláška Sun Jun 17, 2012 5:05 pm | |
| 1.Nick postavy: Korx 2.Věk hráče: 18 3.Gnom, Warlock, Destro, dual: deep demo 4.Zkušenosti s wow: hrál sem už na tbc ale nějak na úrovni jsem začal až od Wotlk, uld zvládam kromě thorima, yogga a algarona (ty vůbec nevim co snima) jinak fakt nevim co sem mam psát. 5.Předchozí gilda: Little Teddy Bears- rozpadli se, Tears of sorrow- byl jsem kicknut kvuli neaktivitě (musel jsem zabrat ve škole) 6.Proč Galaxy Rangers: kámoš mě zlanařil až zase začnu hrát a ať jdu kvám 7.Čeho chceš dosáhnout v PvE: FC-úplně všude 8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): mail mam a na tento ACC má přístup jenom muj brácha kterej už stejně nehraje 9.Jak jsi na tom s časem na hraní: když budou pauzy na záchod tak klidně celou noc. 10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: Achse(ten mi zlanařil) Arokhan, no vlastně ty co jsou uvás z bejvalejch LTB tak znam
|
| | | Eger Anonymní
| Předmět: Přihláška Mon Jun 18, 2012 12:58 pm | |
| 1.Nick postavy: Nick altů: Eger 2.Věk hráče: 22 3.Rasa: ,povolaní: ,specializace: ,dual specializace: Shadow (main) /disco priest /tail ench 4.Zkušenosti s wow: , předchozí patche: ,úspěchy v gildách kde jsi působil/a: pocházím z rozpadlé LTB a pak jsem asi rok nehrál 5.Předchozí gilda: ,Důvod odchodu: Rozpad 6.Proč Galaxy Rangers:Známí lidé z LTB 7.Čeho chceš dosáhnout v PvE: Zábava Pokec a znovu si progresnout par bosu 8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): , máš e-mail od acc: ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty: občas se logne bratr aby si něco urobil 9.Jak jsi na tom s časem na hraní: pracuju na dvě směny občas na 3 takže minimálně jednou za 14 dní svámi projdu všechno 10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: Ondiq (Achse)
/edit:prijat |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Přihlášky do gildy (podat přihlášku) | |
| |
| | | | Přihlášky do gildy (podat přihlášku) | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|