Gildovní fórum |
|
| Přihlášky do gildy (podat přihlášku) | |
|
+46Arremes panburhan Bukca Xernetar Nasty Ancient rakeww Marlonek14 Quitko Barjakloo Bymbasik Suffer1 wAren Blizzik Youngman Achse Martynin Brea Nimo rottingchrist Priesteq Hosinga kaile1 Legolaser Worker MAESTRUS Frozenblood keleo Roron Nubira Adesia Sonny MeErtY Apphro Mates Warynian crift Nuva Soxis Haliax aidy Palastor gisell Gromf Denca Werth 50 posters | |
Autor | Zpráva |
---|
Hopeslay Anonymní
| Předmět: Re: Přihlášky do gildy (podat přihlášku) Mon Jun 18, 2012 1:32 pm | |
| 1.Nick postavy: Hopeslayer 2.Věk hráče:20 3.Rasa:dwarf ,povolaní: paldin ,specializace: retri ,dual specializace: holy 4.Zkušenosti s wow: do zacatku ulduaru pak jsem si dal dlouhou pauzu, předchozí patche: hraju od TBC 5.Předchozí gilda: LTB 6.Proč Galaxy Rangers: Doporuceni (Achse) 7.Čeho chceš dosáhnout v PvE: hlavne se chci bavit ale aby to melo nejakou uroven 8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc):Korx a , máš e-mail od acc:ano ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty: ano 9.Jak jsi na tom s časem na hraní: ve vecernich hodinach neni problem 10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: lidi z LTB |
| | | Rommie Anonymní
| Předmět: Rommie Sun Jun 24, 2012 12:02 am | |
| 1.Nick postavy: Nick altů:Rommie.Wasi 2.Věk hráče:18 3.Rasa: ,povolaní: ,specializace: ,dual specializace:Disco .shadow 4.Zkušenosti s wow: , předchozí patche: ,úspěchy v gildách kde jsi působil/a:mam velke skusenosti hrajem uz 4. rokem 5.Předchozí gilda: ,Důvod odchodu:Galaxy Rangers duvod byl nepravdive lzi o tom ze jsem chtel vykrast banku a byl jsem kicknut,nikdy bych to neudelal proto dejsinka se bala abych se nevratil do g protoze si to vymyslela aby se me zbavila,chapu to ze jsem moc nechodil na raidy prave ze jsem mel zkousky tak jsem se hlavne ucil 6.Proč Galaxy Rangers:moc se mi tam libilo je to guilda na urovni 7.Čeho chceš dosáhnout v PvE:hmm hlavne si zaraidovat,pobavit se a neco se naucit 8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): , máš e-mail od acc: ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty:ano hralju za to jen ja nikdo jiny nema heslo od acc 9.Jak jsi na tom s časem na hraní:prave jsem dodelal skolu takze mam cas 10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick:nooo skoro vsechny stary lidi este kdyz jsem tam hral /edit: zamitnutoedit: ja si samozřejmě wasi uvedomuju i uvedomoval že pravda mohla byt jakákoliv, nicmene pro mne to byla jen posledni třešinka na dortiku a takříkajic důvod to vyřešit, zamitam tvou žadost protože o hrače tveho typu zajem nemame, 3x jsi zmeil postavu, 3x jsme te naequipovali, a ty pak např. opustíš náš raid a jdeš si hrat na hordu, nebo nejdeš raid protože se proste nechce, takže ne - nevezmem te nazpet |
| | | opicka Anonymní
| Předmět: Re: Přihlášky do gildy (podat přihlášku) Sun Jun 24, 2012 11:51 pm | |
| 1.Nick postavy: Gorly Nick altů: Fitcice, Pajpasel 2.Věk hráče: 19 3.Rasa: ,povolaní: ,specializace: ,dual specializace: ele, restak 4.Zkušenosti s wow: , předchozí patche: ,úspěchy v gildách kde jsi působil/a: hral jsem jiz od vanilly, patche 1.12 myslim na wowemu serveru StoneCastle, od te doby jsem nekolikrat zmenil server az do TBC 2.3.x, kdy jsem hral na serverech anthoria a na narniasu, po zalozeni meho shamana jsem s tehdy s mojim kamaradem miuxem zalozili tgod jako pvp guildu (puvodne na anthorii). se zmenou guma (miuxe) prisla i zmena zamereni na pve a behem patche 2.4.3 jsme vytvorili partu dobrych lidi a dostali jsme se az za prvniho bosse v bt a za par (myslim ze 2 nebo 3, nevim urcite) bossu v mount hyjalu, progress nam prerusil presun na wotlk. Behem wotlku jsem prevzal i pozici guma, ve ktere jsem i jako raid leader, spravce dkp a podobnych blbosti odprogressoval cast naxxu a cely ulduar az po yogga. a pak, jsem skoncil 5.Předchozí gilda: ,Důvod odchodu: za celou dobu na narniasu pouze tgod, duvodu bylo hned nekolik, maturitni rocnik, mene casu, atd 6.Proč Galaxy Rangers: velka cast me byvale guildy je u vas 7.Čeho chceš dosáhnout v PvE: v soucasne dobe me zadny "poradny" cil nenapada, chci se zabavit, pobavit 8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): , máš e-mail od acc: ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty: za tech x let pocitam ze na mych trech uctech bylo urcite neco kolem 2 desitek lidi, mail mam pouze od maina, myslim 9.Jak jsi na tom s časem na hraní: kazdy tyden to bude jinak, mam 4 mesice prazdnin, snad to obcas vyjde:D 10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: byvale cleny me guildy edit: prihlaska stahnuta |
| | | Emi Anonymní
| Předmět: Re: Přihlášky do gildy (podat přihlášku) Fri Jun 29, 2012 12:05 pm | |
| 1.Nick postavy: Emi Nick altů: Emmi2.Věk hráče: 163.Rasa: ,povolaní: ,specializace: ,dual specializace: Shaman - Main talenty -Elemental , off talenty resto4.Zkušenosti s wow: , předchozí patche: ,úspěchy v gildách kde jsi působil/a: tak hrám wow už od TBC taktiky viem skoro všetky a moje úspechy no neviem čo by som také povedal. 5.Předchozí gilda: ,Důvod odchodu: Nevhodný kolektív , raid sa dokázal zložiť len v stredu ato len na TOC6.Proč Galaxy Rangers: Tak vraj ste dobrá guilda tak chcem skúsiť 7.Čeho chceš dosáhnout v PvE: No neviem čo by som chcel dosiahnuť ale viem to že sa chcem zabávať na raidoch! 8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): , máš e-mail od acc: ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty: Prístup na ACC mám len já.9.Jak jsi na tom s časem na hraní: raidovať môžem skoro každý deň 10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: Asi ani nie/edit: PRO |
| | | Bymbasik
Poèet pøíspìvkù : 1 Join date : 29. 06. 12
| Předmět: Re: Přihlášky do gildy (podat přihlášku) Fri Jun 29, 2012 7:09 pm | |
| 1.Nick postavy: Bymbasik Nick altů: Bymbik 2.Věk hráče: 20 3.Rasa: ,povolaní: ,specializace: ,dual specializace: Warlock - Main talenty -Elemental , off talenty Destro 4.Zkušenosti s wow: , předchozí patche: ,úspěchy v gildách kde jsi působil/a: zacal som na wotlku ,taktiky viem vseho druhu ,uspechy no neviem takto povedať 5.Předchozí gilda: ,Důvod odchodu: Bez udania dôvodu. 6.Proč Galaxy Rangers: Tak ste fajn kolektiv 7.Čeho chceš dosáhnout v PvE: časou kvalitny raid 8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): , máš e-mail od acc: ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty:Prístup na ACC mám len já. 9.Jak jsi na tom s časem na hraní: Mám času dost jak zadarmo 10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: Nefre /edit: prijat | |
| | | Barjakloo
Poèet pøíspìvkù : 9 Join date : 30. 06. 12 Age : 32 Location : Senica
| Předmět: Re: Přihlášky do gildy (podat přihlášku) Sat Jun 30, 2012 1:59 am | |
| 1.Nick postavy:Barjakloo Nick altů:Hexagram, Whitepony 2.Věk hráče:20 3.Rasa:Drajnej jak hora ,povolaní:Priest ,specializace:Only Healer 4.Zkušenosti s wow:5 rokov , předchozí patche:od TBC až doteraz 5.Předchozí gilda:Numero Uno ,Důvod odchodu:nechcem sa vyjadrovať 6.Proč Galaxy Rangers: No kedže som nemal negatívne skúsenosti s členmy tejto guildy tak predpokladám že sa snažíte správať kolegiálne k sebe aj k ostatním. Ale to samozrejme zistím sám neskôr. A dalej sa mi páči práca a snaha udržovať guildu v chodu. 7.Čeho chceš dosáhnout v PvE: Proste chcem prehealovat všetko co má málo života 8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): Na svoj účet mám prístup len ja a nikdy ho ani nikdo iný nepoužíval 9.Jak jsi na tom s časem na hraní: Chodím do práce na trojsmennej prevádzke... to znamená že raidovania sa možem zúčastnit 2 z troch týždňov, víkendy free 10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: No jak sa to vezme.. nejaké tie známosti tam sú... ale pokial si so mnou nedajú štamprlu tak sa lepšie nespoznáme
eidt:prijat | |
| | | greener Anonymní
| Předmět: ... Sun Jul 01, 2012 7:43 pm | |
| 1.Nick postavy: Greener Nick altů: Goroler 2.Věk hráče: 21 3.Rasa: elf ,povolaní: druid ,specializace: resto dual specializace:aktualne bala(veci mam aj na ferala) 4.Zkušenosti s wow: no hram necele 2 roky , předchozí patche: len woltk ,úspěchy v gildách kde jsi působil/a: to co sem mam akoze napisat ? 5.Předchozí gilda: NU ,Důvod odchodu: cas na zmenu 6.Proč Galaxy Rangers: bol som prinuteny dvoma lemplami ..ale vyzerate fajn 7.Čeho chceš dosáhnout v PvE: skapat priemerne menej ako 1x za pul (obcas zvladam aj 3x) 8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): asi 1 , máš e-mail od acc: mam ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty: nie 9.Jak jsi na tom s časem na hraní: som na vyske, takze ak som triezvy mozem hrat 10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: ani nie |
| | | Pindruse Anonymní
| Předmět: Přihláška Tue Jul 03, 2012 7:57 pm | |
| 1.Nick postavy: Pindruse 2:Věk hráče: 34 3:Rasa,povolání,spec.:Paladin/mining,BS(nevyskilované zatím)/retri,holy 4:Zkušenosti z wow:WoW hraju asi 4 roky začínal jsem jsem na free serverech pak jsem hrál LK na ofiku kde jsem prošel všechny dungy a raidy ,většinu na HC. 5:Předchozí guilda:Enormity tuším (důvod odchodu -chodili jsme max HC dungy) 6:Proč Galaxy Rangers:hledám nějakou guildu která hraje PVE a chodí raidy a podle progresu je to právě Galaxy Rangers 7.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): , máš e-mail od acc: ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty:mám e-mail od acc ,na acc mám přístup jen já a nikdo jiný s postavou nehraje. 9:Jak jsi na tom s časem na hraní:pracuji na směny takže ,čas mám podle toho jak mám volno ,ale trávím tady hodně času:-). 10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick:Neznám nikoho z guildy,odkaz jsem našel na foru.
/edit: podle arsenali je pindruse blood elf, zmeny strany horda/ali jsou nemožné
|
| | | jajo Anonymní
| Předmět: Re: Přihlášky do gildy (podat přihlášku) Wed Jul 04, 2012 6:15 pm | |
| 1.Nick postavy:Branko Nick altů:Bitko.Ivanocka 2.Věk hráče:40 3.Rasa:Elf ,povolaní:Druid ,specializace: feral,dual specializace:oftank 4.Zkušenosti s wow:4 roky , předchozí patche: ,úspěchy v gildách kde jsi působil/a: BS 5.Předchozí gilda:BS ,Důvod odchodu: 6.Proč Galaxy Rangers: 7.Čeho chceš dosáhnout v PvE:vseho 8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc):len ja , máš e-mail od acc:ano ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty: ne 9.Jak jsi na tom s časem na hraní:15-23 10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick:Raim
/edit: Pro , prihlaska stroha ale duilan a moonas mluvej pro tebe , ozvi se ingame pls
|
| | | Sanactus Anonymní
| Předmět: Re: Přihlášky do gildy (podat přihlášku) Sat Jul 07, 2012 12:21 pm | |
| 1.Nick postavy:Longhair Nick altů: 2.Věk hráče:19 3.Rasa:gnom ,povolaní:Warior ,specializace:fury ,dual specializace:protect 4.Zkušenosti s wow: od tbc, předchozí patche: ,úspěchy v gildách kde jsi působil/a: 5.Předchozí gilda:ltb ,Důvod odchodu:rozpad 6.Proč Galaxy Rangers:mam tam zname 7.Čeho chceš dosáhnout v PvE:pravidelne raidovat 8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc):2 , máš e-mail od acc:ano ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty: ano 9.Jak jsi na tom s časem na hraní:dobre vesmes kdykoliv odpoledne 10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick:Hopeslayer,korx,achse,nefretiti,aphroditte,rezzi plus zbytek byvalych clenu ltb |
| | | Nathan2 Anonymní
| Předmět: Re: Přihlášky do gildy (podat přihlášku) Sun Jul 08, 2012 12:21 pm | |
| Jenom Nathan jo, ale pise mi to ze sem uz registrovanej 1. Nathan(Main), Danae(A), Sigmarsson (A), Gorlakon(A), Asterius(A) 2. Věk hráče: 18 (Luděk Hakl) 3. Nathan(80) : Dranei - Warrior Danae(75) : Human - Priest Sigmarsson(76) : Night elf - Druid Gorlakon(60) : Dwarf - Death knight Asterius(70) : Human - Mage fury/tank(neni tank eq) shadow feral blood fire(zatim) Mining(full),Herb,Ins Mining,JWC(full) ---------- -------------- --------------- 4. Tak expil sem uz na TBC, ale Nathana sem vytah na 80ku az na WOTLKU, guild sem prošel celkem dost hlavně eště z doby expení. Z těch známějších : Anarchy on Narnias(snad sem to nesplet), Numero Uno, Galaxy Rangers 5. Galaxy Rangers. Mno a důvod? Totální přehrání hry WoW (Nutná pauza) a příchod SWTOR do vod MMORPG. 6. Tak sem si nějak zvyknul,že mne na raidu někdo oslovuje kůzlátko a kůžičko a výraz "dmgujte jak stehna" mne taky dostal. Ne prostě se mi u vás líbilo a byla sranda. 7. Hlavně se bavit 8. Vždycky jenom já a heslo nikdo nezná 9. Vesmes kdykoliv, jenom k tomu este chodim na basket,ale terminy treninku a zapasu ted nevim 10. Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: Apphroditte(Osobně), Korx (Osobně ale nikdy sem s nim nehrál), Hopeslayer(Osobně ale nikdy sem s nim nehrál) jinak si pamatuju Wertha,Irenku,Dudlu ad. /edit: Pro - ozvi se nekomu ingame |
| | | Nathan2 Anonymní
| Předmět: Re: Přihlášky do gildy (podat přihlášku) Sun Jul 08, 2012 12:32 pm | |
| Sem zapomnel dopsat, že mám prošlejch tak 75 procent bossů v ULD |
| | | Serenita Anonymní
| Předmět: Prosím? :D Tue Jul 10, 2012 1:32 am | |
| 1.Nick postavy: Serenitas Nick altů:Sinerath, Inanna, Sirakoza, Bloodkiss, 2.Věk hráče: 20 let 3.Rasa: NightElf ,povolaní: Warrior ,specializace: Fury ,dual specializace: Prot 4.Zkušenosti s wow: Vysoké na urovni solo hry i gildovního raidování, znalost 98% taktik (nekteré nutno osvěžit nuc víc) , předchozí patche: Hraji od TBC, Hrál jsem vždy pouze Warriora a okrajově šamana ,úspěchy v gildách kde jsi působil/a: Vir Aeternum - nevim co dodat za úspěchy upřímně 5.Předchozí gilda: Vie Aeternum ,Důvod odchodu: Nuda, stesk po ULD, OS atd... Po herní pauze minimum známých v gildě 6.Proč Galaxy Rangers: Kolektiv, organizace dungů, známé tváře, dobré zkušenosti z předchozích let 7.Čeho chceš dosáhnout v PvE: Být největší achiev huter všech dob, pokořit Krále Lichů, dloubat každý týden do Yoggova mozku 8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): Maximální, 0 , máš e-mail od acc: Ano ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty: Ne 9.Jak jsi na tom s časem na hraní: V čase prázdnin o 18:00 do cca pulnoci, Víkendy nárazově dle situace, v lednu a červnu omezení kvůli zkouškám 10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: Apphroditte (soused, kamarad) Achse (soused, kamarád), Longhair (Kamarád) Dudlík (znam tátu ) V závěru bych chtěl dodat že mohu nabídnout svou oddanost raidleadrovi, poslušnost, čestnost, ochotu pomoci, touhu po zábavě a minimum stresu. Equip Fury 4471GS (nektere kousky nejsou dokonalé) , Prot - 4321 (líbí se mi jak to jde za sebou) (Mizerný štít) Jsem seznámem s principem chodu Vaší gildy, s loot systemem, pravidly a nepodávám přihlášku ani neuvažuji o žádné jiné gildě. Rád doplním GB a drobné suroviny jež budou třeba. Omlouvám se za překlepy, nadrobil jsem si buchtu od spolubydlícího do klávesnice. /edit: abych rekl pravdu nevim, ohlasy v gilde na tvou osobu jsou rozporuplne, ani jo ani ne, pokud sem chceš s timhle jit tak se ozvi online |
| | | Jeager Anonymní
| Předmět: prihlaska Tue Jul 10, 2012 10:45 pm | |
| 1.Nick postavy: Jeager 2.Věk hráče: 20 3.Rasa: Night Elf ,povolaní: hunter ,specializace: survival ,dual specializace: MM 4.Zkušenosti s wow: hram to uz tych par rokov a poznam dungy od Wailing Caverns az po ICC, předchozí patche: TBC 5.Předchozí gilda: LTB a TotS ,Důvod odchodu: z TotS slaba organizacia a hadky 6.Proč Galaxy Rangers: stabilna guilda, na serveri ma dobre meno 7.Čeho chceš dosáhnout v PvE: jednoducho si oddychnut pri raidovani a nebyt posledny v dmgi 8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): nikto , máš e-mail od acc: ano ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty: nie 9.Jak jsi na tom s časem na hraní: ako kedy, ale vzdy si najdem cas na raid a ine aktivity 10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: nikoho velmi, mozno niekto z LTB si na mna spomenie P.S. : chcem sa ospravedlnit vedeniu a hlavne Serenitasovi za dobabranu predoslu prihlasku... nejak som to skopiroval a prepisoval udaje, ale nieco mi zmenilo prvu polku prihlasky na original /edit: no musíš dohonit equip ale jsme pro, ozvi se ingame |
| | | Grybs Anonymní
| Předmět: asi prihlaska newem :DD Wed Jul 11, 2012 11:03 pm | |
| 1.Nick postavy: Gribs (Alt: Grybs, Sooel ) 2.Věk hráče: 15 3.Rasa: Human-ka,povolaní: Rogue ,specializace: Assasination ,dual specializace: Assasination PVP 4.Zkušenosti s wow: hram to uz niaku dobu daco som uz pobehal , předchozí patche: iba WOTKL 5.Předchozí gilda: For FUN ,Důvod odchodu: NO FUN :DDD 6.Proč Galaxy Rangers: pohodlny raid time, guilda co ma Skills, zevraj tu mate dobre baby :DDD 7.Čeho chceš dosáhnout v PvE: Dobry EQ a ziskat si stabilne miesto v guilde 8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): nikto , máš e-mail od acc: ano ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty: nie 9.Jak jsi na tom s časem na hraní: cez den nato cas nemam (treningy,sport, kamarati) ale na raidy som skoro kazdy den volny 10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: Eryix (moj spoluziak) povedal mi ako to u vas chodi co odo mna budete ocakavat a take veci PS: Zevraj tu mate iba aktivnu Rogunu Eryixa , cize myslim ze by nemal byt problem. PSS: Mam Brain!! /edit: jsme PRO to s tebou zkusit, ozvi se ingame |
| | | Thorous Anonymní
| Předmět: prihláška Wed Jul 11, 2012 11:31 pm | |
| 1.Nick postavy: Thorous 2.Věk hráče: 16 3.Rasa: ,povolaní: ,specializace: ,dual specializace: Night Elf, hunter, MM.BM 4.Zkušenosti s wow: , předchozí patche: ,úspěchy v gildách kde jsi působil/a: hral som Wotlk na offiku 5.Předchozí gilda: ,Důvod odchodu:nebyla 6.Proč Galaxy Rangers: kamos hovoril ze ste jedna z najlepsich guild a idete PVE 7.Čeho chceš dosáhnout v PvE: dobry progress 8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): , máš e-mail od acc: ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty: za tento ucet hrajem len ja,bezpecnost maximalna 9.Jak jsi na tom s časem na hraní: okrem treningu tu mozem byt stale 10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: nikoho tak dobre,ale Goaulds je tusim u vas a snim sem byl na offiku chvili /edit prijat |
| | | Peanutt Anonymní
| Předmět: přihláška Sat Jul 14, 2012 11:58 am | |
| 1.Nick postavy: Peanutt 2.Věk hráče: 19 3.Rasa: ,povolaní: ,specializace: ,dual specializace: Human,warrior,protect/fury 4.Zkušenosti s wow: , předchozí patche: ,úspěchy v gildách kde jsi působil/a: na ali zacinam po dlouhy dobe hraval jse man horde ale mam zkusenosti z naxx10/25 FC, OS10/25, UD10/25, ToC 10/25, proste se vsim 5.Předchozí gilda: ,Důvod odchodu: naali jsem nemel guildu jeste na teto postave 6.Proč Galaxy Rangers: co jsem slysel jste dobra pohodova guilda a rad bych pridal ruku k dilu 7.Čeho chceš dosáhnout v PvE: v PvE chci dosahnout toho ze budu napomocny v raidech jak to jen pujde a casem nasbiram ten EQ (ktery u me neni podstatny) 8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): , máš e-mail od acc: ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty: na tenhle acc mam pristup jen ja 9.Jak jsi na tom s časem na hraní: hraju denne a casu mam taky dost na to 10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: no nikoho jen jsem byl par HC s 2ma hraci od vas tod asi vse |
| | | Niklebac Anonymní
| Předmět: Žádost Sat Jul 14, 2012 3:57 pm | |
| 1.Nick postavy: Nick altů: Nikleback 2.Věk hráče: 21 3.Rasa:Drenai ,povolaní:DK ,specializace:DMG frost ,dual specializace:tank blood 4.Zkušenosti s wow:hraju wow 5let byl sem v guilde LTB az do jejiho rozpadu , předchozí patche: zkusenosti s vanila, tbc, wrath ,úspěchy v gildách kde jsi působil/a: nabraní koplet naxx eq 5.Předchozí gilda:LTB ,Důvod odchodu: rozpad guildy 6.Proč Galaxy Rangers: hodně mích kamarádu tam hraje a dobrá pověst guildy 7.Čeho chceš dosáhnout v PvE: dobry eq legrace a pokec s kamarady pri raidech 8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): jen já , máš e-mail od acc: ano ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty: ne jen já 9.Jak jsi na tom s časem na hraní: delam jednosmeny provoz takze s casem jak se mi bude chtit nebo bude potreba :-) 10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: ano znam longhair, hopeslayer, apphrodite
/edit: PRO
|
| | | Famalaja Anonymní
| Předmět: Werth Tue Jul 17, 2012 2:27 pm | |
| 1.Nick postavy: Nick altů:Famalaja 2.Věk hráče:14 3.Rasa: ,povolaní: ,specializace: ,dual specializace:Human,Paladin,Retribution 4.Zkušenosti s wow: , předchozí patche: ,úspěchy v gildách kde jsi působil/a: Blue Dragons,Nocni hlidka 5.Předchozí gilda: ,Důvod odchodu:Blue Drangons 6.Proč Galaxy Rangers:Pocul som ze je dobra a chcem byt v nej 7.Čeho chceš dosáhnout v PvE:fuul 8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): , máš e-mail od acc: ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty: iba ja 9.Jak jsi na tom s časem na hraní:asi pol roka
edit:Zamitnuto - duvodu je tolik že je ani neuvadím |
| | | Quitko
Poèet pøíspìvkù : 1 Join date : 21. 07. 12
| Předmět: Prihláška Sat Jul 21, 2012 11:22 am | |
| 1.Nick postavy: Quit Nick altů: Quitko, 2.Věk hráče:20 3.Rasa: Draenei ,povolaní: Death Knight ,specializace: Unholy ,dual specializace: Blood 4.Zkušenosti s wow: Wow hram cca 5 rok, předchozí patche: hral som rok na 2.4.3 patchi ,úspěchy v gildách kde jsi působil/a:nic moc, nemal som az tak moc dobre guildy, s ktorymi by som mal uspech (taktiky poznam od Karazhanu az po par bosov z Icc) 5.Předchozí gilda: Blue Dragon ,Důvod odchodu: zla organizacia raidov... 6.Proč Galaxy Rangers:Vraj ste 1 z najlepsich guild na serveri 7.Čeho chceš dosáhnout v PvE:najviac co sa len da, ci uz ako dps alebo ako tank 8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): len a len ja, máš e-mail od acc: samozrejme ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty:nie 9.Jak jsi na tom s časem na hraní:tak pracujem na 2 zmeny....cez vikend mavam volno 10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: Jeager,
/edit: Pro ozvi se ingame | |
| | | Roron
Poèet pøíspìvkù : 11 Join date : 23. 02. 11
| Předmět: Re: Přihlášky do gildy (podat přihlášku) Tue Jul 31, 2012 2:27 am | |
| 1.Nick postavy: Nick altů: Masakerka, Roron, Narox 2.Věk hráče: Takovej zlomovej věk prej. 18let 3.Rasa: ,povolaní: ,specializace: ,dual specializace: MM hunter-elf, Prot/arms warrior-human, disco/sp-dwarf 4.Zkušenosti s wow: , předchozí patche: ,úspěchy v gildách kde jsi působil/a: Wow hrám od podzimu roku 2007, skutečně ho hraju cca od roku 2010, předchozí patche byly vanila wow, tbc, wotlk. Úspěchy v guildách? pro každýho je uspěch něco jinýho. Pro mě byl uspěch když jsem s váma složil hodíra, auriayu, kologarna, councils, xt (to byl progres tehdá ten tympanic), razor, ignis, FL+1,+2+3,+4, protože byť teď se to zdá jako farma, tak tehdy to byl těžkej progress. Dále bych uvedl své pusobení u pipa doma, což je doposud existující guilda skvělých lidí na alianci, své působení bych zde nerad rozváděl protože abych to vyjádřil naplno obšírně, vydalo by to na celý odstavec. (ve smyslu toho abych tam zahrnul všechny faktory a ne jen sebe). Poté čerstvé působení v tots jako plebs mi přineslo spolúčast na killu champions 25man. 5.Předchozí gilda: ,Důvod odchodu: U pipa doma (ano aktuálně jsem u tearsů ale tam jsem aktivitou defacto novopečenej nato abych ji zminoval jako nějakou předchozí guildu), od pipovců jsem odešel protože nenaplňovala mé hráčské ambice. 6.Proč Galaxy Rangers: Pokaždý když se ohlédnu za svou "wow kariérou" tak zjišťuji že mi nejlíp bylo tady, měl jsem se jak prase v žitě: aktivita na progrese, pravidelný raidy, defacto nic jsem nemusel dělat, jen raidovat. To mi tak trochu chybí, protože poslední dobou když jsem online tak se nic nejde. Dále mi došlo že na těch raidech jsem se měl fakt dobře, sice jsem se občas hádal, ale tak nějak tam byla fasa pohoda na TS . Choval jsem se jak blbec a byl jsem za to kicknut, dřív jsem to tak nějak nemohl pochopit ale teď to tam vidím, a nedivím se. Myslím že guildou prošli horší hráči, neptejte se mě kteří protože jsem nad tím až tak do hloubky nepřemýšlel takže rovnou říkám že nevím kteří. Dále proč chci do GR, je fakt, že je u vás vybalancovaná atmosféra s progresem, a jedna pro mě zásadní věc: Pokud člověk chce, tak ho naučíte cokoliv z wow (samozřejmě v rámci vaších možností, nějaka historie outlandu asi jde mimo mísu ), z těchto dvou důvodů mě to k vám tak nějak pořád táhne. 7.Čeho chceš dosáhnout v PvE: Umět každou classu kterou jsem si někdy vyzkoušel, zaujala mě a řekl jsem si chlape tohle až se naučíš tak bude pecka. Dále zabít samozřejmě co nejdřív něco otevřenýho. 8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): , máš e-mail od acc: ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty: Email mam jen já, ingame login jen Lekalo, Palastor, Eleera. Kdyby to byl problém tak se obejdu bez přístupu do GB, pokud bych měl kvuli nim přijít o postavu tak je to na mou odpovědnost a můj boj. 9.Jak jsi na tom s časem na hraní: Dle školy, dle gemu, dle situace na raidu. 10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: Mrtě lidí od vás znám, myslím že najdu i pár kterým jsem vás doporučil (jestli se pro vás rozhodli na základě mýho doporučení je podle mě irelevantní a nemá význam to řešit). 11: Vím že tohle je mimo přihlášku podle normy, ale chtěl bych se tě werthe zeptat, jestli mě máš opravdu za takovýho asociála abych si nezasloužil tu druhou šanci když slíbím sekat latinu. edit: ZAMITNUTO | |
| | | Marlonek14
Poèet pøíspìvkù : 1 Join date : 05. 08. 12 Age : 26
| Předmět: podat přihlášku Sun Aug 05, 2012 12:21 am | |
| 1. Marlonek 2 .14 let 3.Human Mage DMG 4.Wowko hraju už 2 roky. Dříve jsme vyl v Gildě Noční Hlídka a žadný úspěch nemám . 5. Noční Hlídka důvod odchodu uráženi ,ponižováni a nadávky. 6.hledám dobrou partu lidi a mam u vas nejlepšího kamarada. 7 . být b dobré gildě a pokusit se být co největším přínosem pro ni 8.Kromě mne nikdo nemá přístup na muj učet, E-mail mam od učtu . 9.Na Wowku jsem dene 4 hodiny ale mužu být i déle . 10. Dullian je to muj Soused a nejelší kamarád.
/edit: zamitnuto | |
| | | Ceeron Anonymní
| Předmět: Re: Přihlášky do gildy (podat přihlášku) Mon Aug 06, 2012 10:51 pm | |
| 1.Nick postavy: Ceeron Nick altů: Acticus 2.Věk hráče: 16 3.Rasa: Night elf ,povolaní: Druid ,specializace: Balance ,dual specializace: zatiaľ žiadna, hlavne sa chcem venovať Bala, v buducnosti možno skusim niečo ine 4.Zkušenosti s wow: Wow-ko hram cca pol roka , předchozí patche: iba wotlk ,úspěchy v gildách kde jsi působil/a: Urcite nieco som sa naučil ale u vas to chcem zlepsit ( UD okrem vezaxa a yogga , TOCko ešte som tam nebol :/ ) 5.Předchozí gilda: Blue Dragon ,Důvod odchodu: Malo ludi na progress ....... 6.Proč Galaxy Rangers: Vasa guilda je jedna z najlepsich v pve na servery a fajn ludia 7.Čeho chceš dosáhnout v PvE: Hlavne sa chcem zabavit a nieco samozrejme dosiehnut 8.Bezpečnost učtu, kolik lidí má přístup na tvuj účet(acc): Len ja , máš e-mail od acc: Samozrejme ,hrál za tuto postavu někdo jiný než ty: Nie 9.Jak jsi na tom s časem na hraní: Cez školu toho bude menej ale raidovať budem. Tak do 22:30 ... 10.Znáš lépe někoho z naší gildy, nick: Warynian, Ceris /edit: PRO - ozvi se ingame |
| | | rakeww
Poèet pøíspìvkù : 1 Join date : 11. 08. 12
| Předmět: Re: Přihlášky do gildy (podat přihlášku) Sat Aug 11, 2012 7:08 pm | |
| 1.Nick : Semzli 2.Věk :15 class : warrior , rasa: night elf lvl:80 talenty: 18/53/0 Hraju wow asi 3 roky.Na wotlku jsem prošel všechny dungy a většinu raidu, taktiky znam docela dobře a když tak se ještě něco přiučím..... /edit: Zamitnuto, akhle odjebana prihlaska no comment, nevim proč nás okradaš o čas | |
| | | Lixon1 Anonymní
| Předmět: Prihlaska Sun Aug 12, 2012 12:46 am | |
| Nick: Lixon
Class: Paladin
Talenty:Re3/Prot
Profese:JwC 450 Mining 450 BS 228
Máš enchanty a sockety?:Ano
Máš stabilní internet?:Ano
Předcházející guildy: TOTS
Důvod odchodu z guildy: Rozpadla sa
Zkušenosti se svojí classou: Hrám za paladina od TBC
Zkušenosti na raidu (Wotlk): OS 10/25 FC Naxx 10/25 FC UD 10/25 po yogga TOC 10/25 FC
Proč právě Galaxy Rangers: Bol som u vas.
Koho znáš v Galaxy Rangers:Moc ludi si nepametam po dlhsej prestavke ale viem že som u vas este bol poznal som Laurona bobbika
Věk:13
Online omezení (kdy můžete hrát):18 00 - 24 00
/edit: hmm somer pokud me informace nešálí - zamítnuto |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Přihlášky do gildy (podat přihlášku) | |
| |
| | | | Přihlášky do gildy (podat přihlášku) | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |